Snikorts - Chai
Portfolio | Twitter | Conscientous | Seesaw magazine | Asian Photography blog | Photographer.ru | Artphotolink May 2016
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
snikorts
snikorts
Snikorts
Tuesday, January 13th, 2009 11:48 am
Chai

Masala Chai tēja


Četrām tējas krūzēm vajadzēs:
  • 1 litru sojas vai parastā piena
  • 7 zaļā kardamona sēklas
  • 7krustnagliņas
  • 2 kvadrātcentimetrus kanēļa standziņas
  • 1 ēdamkaroti melno graudu piparu
  • svaigu, rīvētu ingveru 3 kastaņu lielumā
  • 1 ēdamkaroti stipras melnās tējas
  • pāris tējkarotes cukura
  • glāzi ūdens
Visas garšvielas, izņemot ingveru, ātri apcep sausā kastrolī, līdz tās sāk smaržot. Tad pielēj glāzi siltā ūdens, pieliek ingveru. Vāra 15min. Pielej pienu, pieber melno tēju, dažas ēdamkarotes cukura (var pielikt medu). Visu vēlreiz uzvāra, noņem no  uguns. Tējai ļauj 10 minūtes pastāvēt, tad izkāš caur sietiņu.

Tags: ,

7CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

esinja
Apokaliptika-Freya
Tuesday, January 13th, 2009 12:21 pm

Ar šito ārstē masalas vai pie tām tiek? :)))


ReplyThread
snikorts
snikorts
Snikorts
Tuesday, January 13th, 2009 12:24 pm

ar šito tiek pie laba garstāvokļa :)


ReplyThread Parent
esinja
Apokaliptika-Freya
Tuesday, January 13th, 2009 12:27 pm

Tad paldieS! Šito pielikšu pie savām super-duper receptēm :))


ReplyThread Parent
snikorts
snikorts
Snikorts
Tuesday, January 13th, 2009 12:41 pm

bet lūdzu


ReplyThread Parent
f
f
f
Tuesday, January 13th, 2009 12:37 pm

recepte nāk kā saukdama :)


ReplyThread
zintish
.
Friday, January 16th, 2009 06:43 pm

var vienkārši šīs pašas kaltētas garšvielas vārīt kopā ar melno tēju :)
es gan parasti lieku medu, nevis cukuru


ReplyThread
snikorts
snikorts
Snikorts
Friday, January 16th, 2009 09:11 pm

var vēl arī mazliet vaniļas pievienot


ReplyThread Parent