[iCE2] - Entertainment [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Entertainment [Nov. 28th, 2004|01:15 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pārfrāzējot skroderi, arī beztēma ir tēma.

-Pēci, kur tu sataisījies?
-Uz diseni!
-Pēci, ko tu tur stūķē kabatā?
-Prezervatīvus!
-Pēci, vai tad tu neesi pamanījis, ka parasti, kad tu ņem līdzi lietussargu, nekad nelīst?

Kāds tam visam sakars ar (bez)tēmu? Vistiešākais, gan tiešā, gan, ja tā var izteikties, pārnestā nozīmē. Agrāk, kad man gadu bija maz(āk) un hormoni sita augstu vilni, ik katrs vīkends tika sagaidīts ar interesantu kņadu kaut kur vēdera rajonā, un arī zem jostasvietas, jo ko gan var zināt, kādi piedzīvojumi sagaidāmi šo 5dien/6dien. Nedēļu tu strādā/mācies ar domu "OMG! OMG! OMG! Nu tik KAUT KAS BŪS!" Un bija arī! Vienu reizi piedzeries totālā lopā un dziedi, otru reizi paciemojies policijā, trešo reizi vispār noripo no Bastejkalna kā vilciņš - jautri! Bet paiet laiks, pāriet pubertitātes vecums vai kas tur, kņada vēderā pazūd, aizliet acis vairs nevelk, interesantā tāpat arī bez alkohola pietiek, un brīvdienas vispār gribas pavadīt (ak šausmas!) skatoties/spēlējot vai darot kaut ko sev. Tipo, pieriebās?
Bet ja arī kaut kas palika pāri, tad tā ir viena vareni gudra doma. Proti, tad, kad tu svinīgi posies uz, kā minimums, alklandes deluxe apciemošanu kopā un orģijām ar supermodelēm, tad ir viss, skuja - mājās brauksi vēl līdz desmitiem, ibo ņefig. Bet tad, kad ar skābu ģīmi atvelcies uz strelku ar domu šovakar tīt makšķeres tā paagrāk, garantēta atmošanās nezin kad, nezin kur, nezin ar ko un ar domu "Nezin kas vakar bija?". Tā nu tas vienmēr ir bijis, vismaz ar mani.
Tāpat arī šoreiz - nekur man braukt negribējās, bet pienākums sauca, tapēc braucu, Fra#cijā tika izpļumpēti pāris Lāčplēša Gaišie, citu neko vairs nevelk. Vieta konkrēti nolaidusies (hahaha, kur nu vēl zemāk) - alu jau lej plastmasas glāzēs. Pamanīju, ka skalpu kolekcija pie letes ir pieaugusi vismaz par pāris eksemplāriem, tapēc ātri aizgājām uz Pulkvedi, satikām Art_Fatal sirdsdāmu kārtējo, kāmēr nepiezvanīja Spike sirdsdāma un nepasauca uz kaut kādu pasākumu VEF Kultūras Pilī. Pasauca, nosaucot maģisko paroli "Free food".
Te jāpiezīmē, ka visur, kur ir free food, es piedalos, jo esmu mūžīgi izsalcis, un godīgi to atzīstu. Ēst vienmēr gribas! :)
Tātad nonācām tur, pie ieejas paprasīja, vai ir ielūgumi, bet uzrādīt nepaprasīja (???), pasākums izrādījās "Kultūras Darbinieku Balle" or smtn, sevi gan pie Kultūras darbiniekiem pieskaitīt nekādi nevaru, par cik atzīstu, ka esmu nekulturāls - kā saka, "Muti slauku piedurknē, bet piedurknes - biksēs". Nevermind. Pirmām kārtām tika atrasts uzkodu galds, kur šķīvī piekrāmēta piramīda ar galertu un citām gaļas uzkodām, kuras nesanāk ieēst ikdienā. Piestūķējuši vēderu, devāmies meklēt "Free drinks", uz kuriem, kā izrādījās, bijām nokavējuši. Atlika tikai kafija, kura tikai piebeidza nelaimīgo Lāčplēsīti manā kuņģī.
Tikmēr Kultūras darbinieki izlozēja visādas balvas, arī Žigulīti (bez jokiem), kurš tika kaut kādai tantiņai. No balvām visvairāk atmiņā palika Putekļusūcējs, kurš tika onkam, kuram drīzāk vajadzētu tauku atsūcēju, pie tam labi lielu. Beigu beigās vienīgie pasākuma plusi izrādījās bezmaksas galerti/salāti un vēl Wilkacis, jeb, drīzāk jāsaka, viņa Timurzēna kostīms un uz pakaļgala saplīsušās bikses. Godīgi jāsaka, īstenībā labāk salātu vietā būtu izvēlējies pasākumu supermodeļu-nimfomāņu kopmītnēs (var arī vienkārši nimfomāņu), bet nu - kas bija, tas bija. Bet plānots tas viss toč nebija.
Kāda ir stāsta morāle? Saceries vai nesaceries, plāno vai neplāno - tāpat smirdēs. Joks :) Smirdēs, protams, anyway, ja vien neņemsi grožus savās rokās, tāpēc - oficiāls paziņojums.
Uz savu 25. dz.d (kas ir pēc 4,90 gadiem) mēģināsim dabūt naudu, lai uz vienu nakti noīrētu Sapņu Fabriku, Andrew W.K., WWE večus ar visu ringu, Pussycat Dolls, Džennu Džeimsoni privāti un cisternu ar Jack Lives Here. Now that party is gonna rock! Jāizlemj tikai sākumā, kuru banku ņemt. Ko tauta saka par Aizkraukles? :)

ps. Un par kondomiem aizmirsu, ja? Nekā! So, Art_Fatal bija nepieciešami pāris (priekš kam? =) un tādēļ tika atklāts, ka ir drausmīgi rēcīgi tas, ka nez kapēc ir drausmīgi rēcīgi vienmēr tos pirkt. Tb rēcīgi par to, ka nez kapēc parasti visi rēc vai sarkst. Bet citiem Narvessen apmeklētājiem šo domu mēs izstāstīt diemžēl aizmirsām ;( tapēc izskatījās kā parasti - trīs idioti ieveļas veicī rēkdami "Ui, hahaha, prez, hahaha, prezervatīvi ir? Hahaha, lūdzu vienu paciņu, oi nevaru!" Tik smieklīga tēma, kurš gan būtu domājis.

pps. Un ziniet, ko izrādās nozīmē jēdziens "sist gulošo"? Tas ir... lai gan nē, tas ir way too sick to say :)

linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]mxz
Date:November 28th, 2004 - 01:22 pm
(Link)
ņemam banku un metam wicked party. right on.
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:November 28th, 2004 - 03:51 pm
(Link)
Jā, welcome to my world. :) Beidzot tu pievienojies manai "nedzert par godu 6dienai" fiškai, kas vienmēr bija apspiesta, jo kompānijā biju minoritāte. :)
DzV koncertā sanāca tā, ka uzkrita virsū (burtiski) simpātiska, bet galīgā lopā viena no tām, ēē.. meitiņām un aicināja dejot. Iedomājos, ko es būtu darījis (un vispār kādā stāvoklī tovakar būtu bijis), ja man būtru tā ap 16, un man palika sūdīgi. :) Skatījos uz dzērušajiem jauniešiem, kas nevar nostāvēt kājās klubā un šausminājos par sevi. ;)

Un par prezervatīviem - nekā smieklīga tur nesaskatu. Varbūt vienīgi atskaitot faktu, ka cilvēki mēdz viņus demonstratīvi un barā iegādāties. :) Varbūt 8tajā klasē tas tiešām bija rēcīgi, nerunājot jau nemaz par to, cik rēcīgi bija viņus pieliet ar ūdeni un pa logu mest garāmgājējiem uz galvas. :D
[User Picture]
From:[info]snake
Date:November 28th, 2004 - 06:19 pm
(Link)
nu, aliņu jau kā reizi var iedzert, kā reizi, atpūsties utt. bet ne jau aizliet acis mežonīgi, kad tiek pievemts viss un mājās rāpo, nu, kā agrāk :)
Interesanti tas bija, jāatzīst, bet nu, vismaz tagad man citas lietas liekas interesantas, un, kā jau minēju, alkohols doesn't even make it in Top20.

par prezervatīviem - pārlasi vēlreiz, atkal tu visu ne tā kā vajag saprati, par ko īsti tika rēkts.
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:November 29th, 2004 - 01:30 am
(Link)
es nesaprotu, kas ir rēcīgi tajā, ka citiem tos ir rēcīgi un sarkstoši pirkt. :)
[User Picture]
From:[info]art_fatal
Date:November 28th, 2004 - 05:00 pm
(Link)
Nū bļin, es pēc šita vairs ar jums alu dzert neiešu. Ja šita var mani nolikt (pasmieties). So...es apvainojos...un viss...es ar jums vairs netusēšos.
[User Picture]
From:[info]snake
Date:November 28th, 2004 - 06:15 pm
(Link)
Čuvak, bez smailijiem, parādi, kur tu tiki piesmiets? Ka prezervatīvus pirki, vai? Andrejs jau pirka, tas ir pirmais, un visi šeit ir pirkuši, tas ir otrais, un tas, kādēļ tie tiek pirkti, to arī visi zin, tas ir trešais.
Nevienā vietā nebija domāts, ka kāds varētu apvainoties
???
[User Picture]
From:[info]agressor
Date:November 28th, 2004 - 09:17 pm
(Link)
uhh... carmit ir cērtama eglīte, īpaši, kad tajaa flash versijā pie stieņa ar pakaļu
http://www.pussycatdolls.com/bios/09_carmit.html