[iCE2] - Dance Dance [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Dance Dance [May. 16th, 2004|05:49 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par to, kā es zem tuc-tuc dejoju.

Vakarvakara pasākums izvērtās interesantāks, kā parasti, bet visu pēc kārtas.
So, sc jūzers wilkacis supposedly aizbrauca hvz kaut kur spēlēt litrbolu, tapēc mums ar Andreju bija jāiet vieniem. Laiks padevās vienkārši "fantastisks", tapēc steidzami bija jāmeklē paslēptuve. Tad mums piebiedrojās arī Robis. Aizstaigājām līdz Francijai, tur pilns. Nolēmām pagaidām iedzert alu iekš "2 Lošiem", un tad štukot ko tālāk. Alus tika pasniegts izcili gards, ar Mr.Proper piegaršu. Man nav ne mazākās nojausmas, kā garšo Mr.Proper, bet zinoši cilvēki uzreiz pateica - yep, tas ir viņš. Vai viņiem tas alus jau tik kruta atšķaidīts un neputo, kā nākas, ka jāliek Propers klāt, vai kas, nezinu, bet secinājums - "2 Lošos" vairs ne kājas. Bīdījām atpakaļ uz Franciju (nē bet mani piedur šitais nosaukums).
Tur, protams, jau sēž mana "bijusī" "draudzene" Helēna ar visu savu baru, un vietu nav :-( skumji bet rokas netiek nolaistas (bez divdomībām!), tiek ieņemta stratēģiski nozīmīga vieta pie klavierēm (tuvu WC!). Vietai ir arī mīnuss - daudzie gribētāji uz to pašu WC, bet nekas. Paņēmām alu, viss štokos. Tad nāca vakara pirmie prieki - Andrejs, un tad arī Robis kļuva par upuriem kādās mums nezināmās derībās, pie tam, viņi diemžēl bija tie, uz ko "derēja". Ja ar Andreju tāpat viss skaidrs (nelaimīgs viņš neizskatījās), tad Robim paveicās mazāk - viņam tika (Kārli - nelasi!!!) M0nst0r, kas pats pa sevi ir gadījums ne priekš vājsirdīgiem. Par cik Robi mājās gaida "sieva un bērni" tas viss bija, protams, vēl jautrāk. Robis, acīmredot sabījies no Visuvarenā soda, aiztinās, pametot mūs ar Andreju divatā. Tika satikts arī Francijas pastāvīgs iemītnieks Rīsiņš un mūsu vecs pazinja Valts no Spānijas, kurš nez kādā sakarā bija atbraucis paciemoties. Kopā tika izlemts doties uz dzertuvi Tim McShanes svinēt tālāk. Ok, no problemo.
Pie ieejas mūs jau sagaidīja vecais labais bārdainais draugs apsargs, kurš gan izlikās mūs nepazīstam. Ak, bet cik bija sarunu pirms tam... Visu to nosvītroja lats manās rokās, un mēs tiekam iekšā. Tālāk mazliet pagorījāmies on tha dancefloor, pie vislabākās mūzikas - tuc tuc bum bum, bumera melodijas remix, un citi crapshit, pie tam, kas interesanti, es biju pilnīgi skaidrā. Kaut gan, pārmaiņas pēc var arī šādi izklaidēties, nenodzerties tak visu laiku. Vēlāk noguru un aiztinos mājās. End of story.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:May 16th, 2004 - 11:46 pm
(Link)
Labs, tikai ka tajaa vakaraa aizgaaju guleet veel pirms vakara pasacinjas, nevis piebiedrojos jums. ;)

By the way - kas taas pa deriibaam bija?
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:May 16th, 2004 - 11:46 pm
(Link)
tb tikai zheel, ka..(alfanabeets)
[User Picture]
From:[info]snake
Date:May 17th, 2004 - 12:44 am
(Link)
nuu - taas skukjenes dereeja uz Andreju un Robi, aciimredzot :)))
taa vismaz vareeja noprast
[User Picture]
From:[info]agressor
Date:May 17th, 2004 - 08:19 am
(Link)
tajā francijā biju vienreiz ar gt (btw jumta stāvā hirinam darbavieta ir:). tur toš tās skolnieces ir jocīgas. tipa džekus nekad neredzējušas, mēs tur pasēdējām, parunājām. visas apkārt uz moms jocīgi lūkojās, tad, kad gājā projām - sāka rīkoties - prasīja fočēties ar mums un juka prātiņā. redz ko šņabis dara ar meitenītēm. tur laikam bija cena 1 grams = 1 santīms šņabim, ne?
[User Picture]
From:[info]snake
Date:May 17th, 2004 - 01:11 pm
(Link)
jaa jaa vinjas tur parasti apdzeras liidz nemanjai.
Bet shiis mees diemzheel jau pazinaam ;-(