[iCE2] - Kulturaali paseedeejaam [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kulturaali paseedeejaam [Feb. 9th, 2004|06:18 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par to, kā es divas dienas no vietas atpūtos.

5dien Izdomaaju, ka nebuus labi vakaru pavadiit maajaas, tapeec tiek zvaniits Andrejam par tematu "Vai mums neaiziet kaut kur paseedeet ar alu". Andrejs tiek tikai 9.00 PM tapeec liidz tam laikam vazaajos pa Vecriigu viens. Ok, Andrejs iedodas, tiek izdzerts mega-alinjsh "Ingvera Gaishais". Garsho, mm, savaadi. Ok, aizvelkamies uz mazgadiigo pritonu "2 Beigti Lashi", panjemam pa alum. Kad shis izdzerts, uzreiz vecene veikli pieskrien klaat un ar kabataszaglja cieniigu izveiciibu norauj no galda. Nu ko, domaajam, mozh shii baidaas ka sapleesiisim (mees sarunaa aizrautiigi zhestikuleejaam). Paiet 5 min. Shii pieiet, saka "Pie tukshiem galdiem seedeet nevar". Ko tad tu dura pati vinju tukshu pataisiiji? Po, pametam sho viesmiiliigo iestaadi un dodamies uz beediigi slaveno Franchu krogu. Tur padzeeraam veel mazliet, pieseedaamies klaat kaut kaadaam skukjeneem, shiis aizgaaja prom, tachu veelaak atgriezaas, bet viena. Ap 24.00 izdomaaju, ka jaaiet maajaas, tapeec atstaaju Andreju savaldzinaat to meiteni un devos prom.
6dien Ierodoties darbaa, secinaaju, ka, no 5 cilveekiem 4 ir sindroms "galva saap, seja sarkana". Nu ko, gribas tak visiem papriecaaties. Kaut kaa dienu visi izvilka.
17.00 dodos atpakalj uz franchu krogu, kur jau visa banda savaakusies - Robis, Karlowitz un Andrejs. Iesaakumaa iesildiijaamies ar 25gr, paaris aliem. Normaali kaartis parubaajaam, apspriedaam visu ko. Gaaja laiks, glaazes uz galda vairojaas, liidz kaadam ienaaca praataa, ka vareetu panjemt litru. Protams, ka shis kaads bija Andrejs.
Es (manaamaa puspaalii): A varbuut nevajag litru? Varbuut pietiks ar puslitru?
Andrejs: Litru! Litru! Litru! Litru! Litru! Litru! Litru! Litru! Litru!
Atlika vien nopriecaaties, ka 1,9 tur nepardevaas. Nu taatad panjeemaam litru, kuru es taisiiju valjaa ar vaardiem "Nu tas jau nav nekas traks - to mees ilgi dzersim, liidz pusnaktij vismaz." Kaa tad! Ja pacelj glaazes ik pa 3 min, taa gluhi nesanaak. Nu kopumaa taalaak taapat skaidrs - visi piemaavaas kaa cuukas, maajaas gaaju galiigi kreiss, pusi neatceros. Atceros, ka gribējās ēst, kā parasti. Nopirku Statoilā 2 hot-dog'us un 0,5l cola, vienu hotdogu turpat ārā sunim nobaroju - negaršīgs. Suns par to man līdz mājām pakaļ skrēja, sargāja. Suns bija tā kā teliņš, un ja es viņu skaidrā satiktu, turētos pa gabalu. Beigās tomēr kaut kur aizskrēja, bet es nonācu mājās, gulēt.
A sveetdien pusdevinjos uz darbu.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]ib
Date:February 9th, 2004 - 10:16 pm
(Link)
ja 2 hot-dogi Narvesenaa, tad malacis :)
bet visaadi citaadi, pljeegurs :)
[User Picture]
From:[info]snake
Date:June 7th, 2004 - 10:56 pm
(Link)
piedod, Hotdogi bija Statoilā
:)