[iCE2] - Black Wednesday [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Black Wednesday [Apr. 26th, 2006|08:28 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
"Grind House" apturēts, .EXE nomira (gandrīz), sviestaini režisori apgāna klasiku. Bet citādi viss labi.

1) Nepacietīgi gaidītais Rodrigeza/Tarantino pulp-šedevrs "Grind House" ir apturēts - un tas pēc 4 nedēļu filmēšanas! Kā atceramies, filma sastāvēs (ja iznāks) no divām savstarpēji nesaistītām 75min daļām, starp kurām mēs redzēsim feikos treilerus ar to pašu aktieru piedalīšanos (aktieri abām daļām vieni un tie paši). Tad nu lūk, filmējot savu daļu "Planet Terror" (par z0mbiju eksperimentiem), Rodrigezs vai nu salaida ar aktrisi Elizabeti Makgovernu, vai ko tur, bet rezultātā sekoja šķiršanās no sievas Elizabetes Avelānas, kas arī ir visu Rodrigeza filmu producente un piecu bērnu māte. Pats Rodrigezs no komentāriem atturas, jo atrodas reabilitācijas klīnikā - nervi ta tu-tū!
Un škrobe ne jau tādēļ, ka varējām atkal vērot galvenajā lomā Maiklu Bīnu (comeback role, ne mazāk), un ne tādēļ, ka Mikijs Rurks, Džons Džarrats ("Wolf Creek" maniaks), Toms Savini, Vudijs Harrelsons (Vudijs "Motherfuckin'" Harrelsons!), Lūsija Loulessa, Maikls Parkss, Džošs Brolins, Denijs Tredžo, Maikls Kītons un vēl vesels bars ar esošajām un bijušajām slavenībām, ne tādēļ, ka katrs maestro diriģē sev atbilstošu materiālu (Rodrigezs z0mbijus, bet Tarantino - slešeri par kaskadieri-slepkavu!), bet tādēļ, ka šādām filmām gadās ķibeles, bet kārtējā debīlā komēdija par izvarotu ābolu pīrāgu mūs apciemos nenokavējot ne minūti.
Tarantiničs gan apgalvo, ka ar draugu viss būs labi, savu materiālu viņš sāks uzņemt Maijā (uh ku labs koncept-ārts viņam!), Rodrigezs savu atlikušo piebeigs pēc tam. Vienīgi līdz Decembrim viņi noteikti nepaspēs, un tas nozīmē, ka arī "Sin City 2" tiek atlikts vismaz uz pusgadu. Škrobe. Un pie visa atkal vainīgas sievietes.

2) Aizvērās vienīgais saturīgais žurnāls par geimiem "Game.EXE". Protams, naudas tagad maz, visiem nepietiek, un intelektuāļu žurnālam (kur nerecenzē "Bumer: The Game") neklājas viegli. Sīkāk papētot notikušā apstākļus, nonācu pie secinājuma, ka galvenais āzis izrādījās tomēr galvenais redaktors Isupovs - protams, kad nedod naudu vienmēr var krist panikā un rakstīt atlūgumu, taču vai nu to grozies, kā siļķe mucā, rīko brainstormingu un visiem spēkiem izvelc projektu, un esi .EXE galvenais redaktors (diezgan nepateicīgs darbs, jā), vai nu aizej ar lepni paceltu galvu uz ielas un esi pilsonis Isupovs, bet nekas vairāk.
Kā var noprast, Frags un Veršiņins aizgāja uz "PC Gamer", kur viņus atplestām rokām sagaidīja A.Lamtjugovs un M.Beskakotovs. Btw, .EXE-curse darbojas pilnā sparā - pašam Beskakotovam uzbruka bandīti, salauza abas rokas, ielauza galvaskausu un (droši vien) atņēma PSP, bet tagad jau bijušais PCGamer Russia galv.red. A.Oms vispār aizgāja no industrijas. Bet neko darīt, tāpat jau tas "PC Gamer" būs jāpērk. Škrobe (jo viņš ir dārgāks). Btw, .EXE (kopā ar visu izdevniecību) pašlaik var nopirkt jebkurš interesents ar 5 milj. USD kabatā. Un pie visa atkal vainīga nauda.

3) Filmas "Oldboy" Holivudas rīmeiku veidos Džastins Līns ("The Fast and the Furious: Tokyo Drift"). Vot smerdeļi, ne?

Bet citādi viss ir labi, ēdiena pietiek, life is good.

linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:April 26th, 2006 - 09:40 am
(Link)
Par "Kompakt Disko" projektu lasīji?!
[User Picture]
From:[info]snake
Date:April 26th, 2006 - 09:43 am
(Link)
mmm... nē. ???
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:April 26th, 2006 - 09:50 am
(Link)
BB par tādu savu potenciālo projektu ieminējās. par ko tas būs, to gan viņš neteica.
[User Picture]
From:[info]snake
Date:April 26th, 2006 - 09:54 am
(Link)
Hmm... par mūziku? o_O
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:April 26th, 2006 - 09:56 am
(Link)
vēl varianti:
1) pr0n
2)mašīnas, vecenes un padomi tīneidžeriem pret pumpām
[User Picture]
From:[info]snake
Date:April 26th, 2006 - 12:37 pm
(Link)
nē nu BB tak lielais melomāns, vot arī padomāju. Pron žurnāls nav vajadzīgs, unless tur nāk 5 dvd klāt ;)
[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:April 26th, 2006 - 01:43 pm
(Link)
Btw, pēdējais .EXE's nummurs ir kaut kur manīts? Staigāju uz ierastajām bodēm, bet kā nav, tā nav. Pārdevējas ar neziņā nogrozīja galvas.
[User Picture]
From:[info]snake
Date:April 26th, 2006 - 02:00 pm
(Link)
Vakar nopirku šeit, 1.79 Ls bez diska, ar dvd nav, bet ar 2cd nafig nav vajadzīgs.

Nostradamisks redaktora vārds un Oblivion novērtēts ar 5,1/5 :)
[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:April 26th, 2006 - 02:27 pm
(Link)
Es tur ar parasti pērku. Aizvakar vēl nebija. Oh well.. būs jāpiekāpj.