|
[Jan. 13th, 2006|08:48 am] |
Labi ir paēst glaunā (var arī mazāk glaunā) restorānā, sēžot pie ideāli sakārtotiem galdiem un locot iekšā kādu kulināro brīnumu. Bet sava garša, fīlings ir arī Hesburgeram pusčetros naktī. Savādāk - bet arī garšīgi. Var, protams, pavadīt virtuvē piecpadsmit minūtes, rūpīgi pagatavojot Monte Kristo Kafijas Republikā pirktās un zelta vērtībā esošās kafijas pupas, bet nekad, NEKAD un NEKAS nelīdzināsies šai īpašajai garšas buķetei, kuru sniedz ekstra lēta kafija no papīra trauka! Smeķis! ;) |
|
|
Comments: |
From: | zanjka |
Date: | January 13th, 2006 - 09:23 am |
---|
| | | (Link) |
|
Cetros naktii tachu nestraadaa Hesburgi! Tu pasuuti uz maajaamn?
| From: | snake |
Date: | January 13th, 2006 - 09:43 am |
---|
| | | (Link) |
|
Vecrīgā ir viens kas strādā līdz ļoti vēlam, un vispār tas bija tā vairāk tēlaini domāts :)
baltā kafija no automāta - tas ir kaut kas!
hesburgeram dziļu paklanīšanos jau tikai par to vien, ka tāda majonēze ar gurķiem, kāda ir viņiem, pārspļauj visus pārējos latvijas fastfood'us bez ierunām.
From: | piepz |
Date: | January 13th, 2006 - 02:27 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Kebabu Fix nē. | |