[iCE2] - Action Weekend [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Action Weekend [Jun. 20th, 2004|07:29 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par "action" un _action_.

Sestdiena:
Sākumā par 6dienu domāju, ka nerakstīšu nemaz. Tad likās, ka rakstīšu gan, bet vienā teikumā no 3 necenzētiem vārdiem. Beigās nolēmu, ka situācija tomēr jāapskata tuvāk :)
Īsumā - bija domāts aiziet kaut kur iešeikot (Shake it, baby! Shake what your mama gave you!). Protams, visi ļoti labi zināja, kur iet nevajag, bet kur kājas pašas mūs aiznesa - uz Fra#ciju (tieši tā šis vārds turpmāk rakstīsies). Labi, ka vismaz ātri laukā izskrējām. Tālāk mēs ĻOTI ilgi vazājāmies apkārt, un ja es vismaz zināju, kur eju, tad par pārējiem man ir pamatotas šaubas, īpaši par Kārli. Meklētā vieta, ļaujiet pastāstīt, ir atpazīstama pavisam vienkārši - tur neskan tuc-tuc, bet gan (secībā) - Blinki/Hipijops/Bārdaino roks/Vācu marši, meitenes staigā topless, ir Jautro Pupiņu atmosfēra un par alu nav jāmaksā. Diemžēl tā sanāk, ka vecrīgā tādas vietas nav :( (Vot skāde!). Jo redziet tur ir sūdīgi un tur ir dārgi un tur skan tuctuc un tur vispār tipo jāmaksā 4Ls (muhahaha) par ieeju. Kad izrādās, ka par ieeju jāmaksā vispār tikai Kardinālā, uzreiz izrādās, ka visur citur smird un voopšem iesim nākamreiz uz Kardinālu, bet šodien - mājās. Ira tāda veca teika, par vēzi, vērsi un līdaku (laikam), kuri nodomāja kopīgi ratus vilkt. Kā paši saprotat - tālu netika. Jā, un btw es atpakaļceļā iegāju Zup-Zup (ja iet pats uz savām kājām, parasti ielaiž) - tur arī free enterance, lats par alu un dancefloor kā 2x studentu klubs - HUGE.
Par tuctuc. Dejot var deju plačos, kur skan _DEJU_ mūzika, nevis Blinki vai Oldies Rock vai kas vēl prātā neienāks. Ja nu kādam vajag konsultāciju, kas ir _DEJU_ mūzika - prasiet komentos, paskaidrošu, bet ceru, ka līdz tam neaizies. Plus attiecīgajās vietās - attiecīgā atmosfēra. Gribās šeikot - šeiko, vietas ir.
Kopumā vakars deva vielu pārdomām un precizēja daudzus jautājumus:
1. Ja mēs kaut kur ejam, izlemjam _KUR_! Ja gribas vienkārši izrunāties pie alus kausa - der jebkas. Ja gribas tipo, chix & co - I have no idea, jo te katrs tipo visgudrākais.
2. Ar čilī m0nst0r & co vairāk netiks apspriests nekas - finita la comedia, vai ziniet. Viņas pat aprēkt vairs negribas - garlaicīgi.
3. Nezinu kas man ar seju vai ko, bet nepazīstamiem cilvēkiem ir tendence man uzsaukt alkoholu. Laikam izskatos pēc rūdīta alkāna :) Tikai Sestdien vien - Krieviņi pie Makšeina iedeva Bonapartu, Kex Fra#cijā - 25nieku votkas un kaut kādi veči pie Pelmeņiem (ar kuriem Andrejs sadziedāja) - konjaku. Visi gadījumi sākās ar vārdiem - "Davai vecais sadzeram". Un tas vēl atskaitot tos gadījumus Fra#cijā, kad man reizes 3 uzsaukts aliņš tāpat. Doma uztverta - naudu līdzi ņemt vairs nevajag :)
Mājās braucu apgaismots.
Voopšem, kā var saprast, ekšens 6dien sanāca vēl tas

Svētdiena:
No rīta tika pieņemts stratēģisks lēmums neveistot dienu lieki, bet aizbīdīt turpat uz mežaparku, apskatīties kas un ko ar aktīvo atpūtu. Turpat Aktīvās Atpūtas Centrā tika iznomātas skrituļslidas, un sacensības ar māsu un senci (kuriem ira baiki) varēja sākties! Daudz tur nav ko stāstīt, bet nu nenokāpu es no slidām 4h - no 12-16 - izlaidu pa visu mežaparku un apkārtni, pa vidu paspēdams ar viņām vēl aizbraukt mājās iekost! Uzkāpu un tūlīt pat sapratu - 2 gadi, ko nebiju kāpis virsū kā nebijuši, to nevar aizmirst. No trikiem & džampiem gan pagaidām vēl atturējos, bet līkumus ņēmu ārā kā nākas - uz 1 kājas. Slidas diemžēl gadījās bez bremzēm, bet es jau neesu nekāds bremze, ne? Laiks lielisks - saule spīd, bet necepina, patīkami vēss laiks. Kas vajadzīgs priekam? Ķīla - dokuments (pase vai draivera laicence), cenas Rollerblade slidām (ir arī štruntīgākas, bet neiesaku - ar plastmasas riteņiem tālu neaizbrauksi) 1h - 2Ls, 2h - 3Ls, 3h - 3,50Ls, 4h - 4ls un talāk ir "Diena" - 6ls. Pēcapmaksa. Vellāri ir dārgāki - pielieciet vienu latu klāt. Grand Theft Auto cienītājiem - kartings, 5min - 2,50Ls, Kveikeriem - peintbols, 9ls par komplektu "All Included" - maska, kostīms, stobrs, 100bumbas, laukums (bet ir ideja ka to var lētāk sabīdīt). Eksotika -ūdensmoči - 5min/5Ls & vējadēlis lētāk, bet uz viņa vēl jāmāk stāvēt.
Ja gribi justies kovbojs, vari iznomāt zirgu - 5ls stundā. Uz jautājumu vai jāt arī jāprot, saņēmu atbildi ka viņiem ir po, zirgs ir kā ritenis, viņš tiek iznomāts un dari ko gribi, galvenais ka atgriez dzīvu un veselu. Gribi - turpat pa aploku ņemies, gribi - ej pa mežu jādelē. Interesanta sistēma, jāpadomā kā var izmantot.
Secinājumi:
- Par izskanējušo no viena-otra vēlmi aktīvi kaut ko darīt "vismaz 100m attālumā no PC" (citāts) - nu visas iespējas
- Par īso svārku tīkotājiem - tur ne tikai īsi svārki papilnam, tur ir arī dažas bez! :)
- Alkohols pasākumā nahren nav vajadzīgs. Bet ēst & dzert gan labāk ņemt līdzi, tāpat kā somu, kur apavus ielikt.
Mājās atnācu ar nejūtīgām kājām (pašlaik mērcēju bļodā ar siltu ūdeni) un sāpošu vēderu. Ielūkojoties ledusskapī, tika pieņemts lēmums taisīt ēdienu GG jeb "Garšīgie Griķi":
1) Uzliekam sildīties pannu
2) Smalki sagriežam cīsiņus, tomātus svaigus, gurķus svaigus, gurķus marinētus, šampinjonus - neko vairāk neatradu ;)
3) Izgāžam uz pannas, cepam uz lielas uguns neilgu laiku
4) Pieliekam klāt vārītus griķus, samaisam
5) Pieliekam klāt sāli, piparus, Vegetu, Garšvielu maisījumu sviestam, Piedevu šašlikiem - man reāli vairāk garšvielu arī nebija ;)
6) Samaisam un ļaujam sautēties zem vāka uz lēnas uguns.
Tikko es taisījos izbaudīt savu kulināijas šedevru, kā atnāca manējie un atnesa grillētu vistu, kas protams arī netika smēdēta! Klāt jāpiedzer, protams, Cola! :)
Vakarā tiks piebeigti pāris teksti un gan jau kaut kas lūrēts.
Diena ir izdevusies godam!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:June 20th, 2004 - 08:24 pm
(Link)
"Blinki/Hipijops/Bārdaino roks/Vācu marši" - tipa, tas bija katra personāža mūzikas brends? Anrejam - Blinki, Tev - Hiphops, man - bārdaino roks un Kārlītim - vācu marši? :)))) Stipri Tev dīvaina uztvere par mūsu mūzikas gaumi, it sevišķi jau Vācu maršiem. :) Un par Jautrajiem Pupiņiem - atkal par daudz pornofilmas Tev skatītas. :)

Vispār šeikot sukā visās tavās minētajās iestādēs, ja nav sieviešu dzimtes kompanjona, ko vest līdz, tāds ir mans secinājums. ;) Varbūt vieglā reibumā tas nešķiet tik nožēlojami, bet tas tiešām tā ir. :D
Paskaidro gan man, kas ir _DEJU_ mūzika. :)) Kas ir deja? Vai nu esmu pārāk konservatīvs, vai kas, bet tomēr uzskatu, ka deja ir kaut kas tāds, kas saistās ar deju partneri un dejošanu, nevis kratīšanos tuctuc ritmā. :) Cita lieta ir izārdīšanās un mošošanās kādā koncī vai pie skaļas mūzikas, kas tev tiešām patīk. Ar aliņu rokā bļaujot līdz: “I’ M GONNA GET FREE, I’ M GONNA GET FREE, I’ M GONNA GET FREE, RIDE INTO THE SUN, SHE NEVER LOVED ME, SHE NEVER LOVED ME, SHE NEVER LOVED ME, WHY SHOULD ANYONE?!?! Ok, you got the picture. :)

Un par chix n’ co, tur jau tā lieta, ka nevajag chix un co – vajag normālu meičuku. Vēlams no laukiem (šajā faktā ir daudz pozitīva ;), tādu, kurai nav ne jausmas, kas ir Zup-Zup u.t.m.l. iestādes un nav nekādas vēlēšanās to uzzināt. :) Labi, tas tā – mans subjektīvais viedoklis.
[User Picture]
From:[info]snake
Date:June 20th, 2004 - 08:52 pm

Nesūda neiebraucu

(Link)
Durik - jokus nesaproti? :) Aizvieto tad "savu" ar flamenko vai ko tur, man pofig, domu tu uztvēri tāpat. Par Jaurtajiem Pupiņiem - skaties vairāk normālas filmas (un konkrēti šeit) un tad būs mazāk idiotisku minējumu. Joki par pr0n - zadolbaļi, īpaši tad, kad mēģinu izcelties ar savām kino zināšanām un vispār (imho) asprātīgi pajokot.

Par otro - es vispār neiebraucu tajā ko tu gribēji pateikt. Mozka kaut kā savādāk, lai pr0n fani arī saprot? Kādi hrena konči? Tipo mēs konci vakar meklējām vai ko? Iet runa konkrēti par vakardienu, hulji mēs blandījāmies apkārt, un konkrēti ko mēs meklējām. Konkrēti nezinu vietu kur Vecrīgā var dejot un neskan Bumers un taml., tāda bija mana doma, ja nesaprotami uzrakstīts - tā arī pasaki, mēģināšu uzrakstīt saprotamāk. Kādas dejas ar partneri? Valsis? Gribējās valsi, tā _vakar_ arī vajadzēja pateikt, izteikties visi brīvi varēja.

Par pēdējo vispār neiebraucu. Tev ko kāds traucē vai ko? Nesaprotu huļi ja tāpat tas visiem zināms to vēlreiz atkārtot? Un ko tad tagad vispār mājās sēdēt bez siev.dz. kompanjona, vai? Ko katram vajag (par lauki/nelauki) katrs izlems pats un droši vien jau sen ir izlēmis.

Varbūt sanāca par skarbu, ja tā - sorry. Bet vienkārši pilnībā tavu tekstu neuztvēru. Tu ko tur, 2L "Turbo" nopirki sev vienam vai ko? ;))
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:June 20th, 2004 - 10:50 pm

Re: Nesūda neiebraucu

(Link)
Huļi, huļi... :) Centīšos variāk vispārzināmas lietas neatkārtot. Amen.
[User Picture]
From:[info]snake
Date:June 20th, 2004 - 11:15 pm

Re: Nesūda neiebraucu

(Link)
nē nu sorry tiešām ja aizvainoju, bet nu tavu 3 paragrāfu kommentu var ietilpināt 3 vārdos - "ar meitenēm jautrāk" :)))))))
Un tas gan ir jau sen visiem zināms :)))))
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:June 20th, 2004 - 11:49 pm

Re: Nesūda neiebraucu

(Link)
Bah! Ne jau teicu, ka ar meitenēm jautrāk (tā nebūt nav), teicu, ka doties uz kaut kādiem tur tuctuc klubiem viņas meklēt ir pilnīgs idiotisms, da vispār tādos bāzt degunu ir pilnīgs idiotisms. Un pilnīgs idiotisms arī ir tā kā vakar Andrejs - piedzēries pa vecrīgu skraidīja kaut kādai durai pakaļ. No offence, protams. :)
[User Picture]
From:[info]snake
Date:June 21st, 2004 - 12:22 am

Re: Nesūda neiebraucu

(Link)
Kur tad man tur offence? Es jau kā reiz visskaidrākais biju ;))
Neatgādināsi lūdzu vakardienas pasākuma mērķi? Es atceros ka tu gribēji "iešeikot" (citāts)? A Kur?
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:June 21st, 2004 - 12:59 am

Re: Nesūda neiebraucu

(Link)
Offence andrejam. :) Es biju dzeeris un dumsh. ;)