печально быть антисоциальным - You fucking die! [necenzēts]

Dec. 12th, 2002

06:44 pm - You fucking die! [necenzēts]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

.. paldies, edmundo, who rules and thanks to attic blues about the beats and verse an' all the motherfuckers un suckers you know.. bez jums pasaule nebūtu tik jauka, tik pūkaini rozā, kā pāraugusi mauka.

Vai domājat jūs, ka varat mani nopirkt?




Ar ķermeņiem, slaidām kājām, gūžu kustībām, naudu un siltām mājām. Nine to five darbu un siltu gultu?

Paslēpties aiz lomām, tur jūs mazuļi ieliek, ar atklātību tie tālāk tiek. Tie brīnās par maldiem un nesaprot spēles, kurās uzvarētāju nav un partneri blēži.

Meklēt mazajās patiesas jūtas un sajūtas, mulsināt viņu prātus ar spēlēm, samulst un pietvīkt. Saprast, ka nevar un nevajag tikai sarkano un melno; rubīnus nabā un kostas rētas plecā. Tie ir tikai mirkļi un ieciklēties stulbi.

Par to visu domāt, just vārdus vientuļus un aukstus, kad cilvēki daudzi visapkārt, bet nav neviena tev blakus. Kad gultā neesmu viens, bet no rītiem, acis atverot, nevaru maigumu skatīt, kad cigarešu smaka un blondi mati uz paklāja blakus īsiem sariņiem no ādas. Kad tukšas glāzes ar absintu krājas un dzērienu trauki grāmatas dzen no mājas.

Vienmēr gribēt to, ko nevar īsti dabūt un atstumt to, kas pats uzprasās, uzkasās?

Ak, kāpēc es to stāstu? Labāk dzejoļus par mājdzīvniekiem maigiem vai sonetus par zaudēto mīlu? Jā, tas viss ir sāpīgi un smelgi, bet kad ikdienas sāpes ir sakāpušas galvā un tomēr visu laiku kads bliež un spiež, kāds zvana, kāds raksta, kāds atbildes prasa ..

"Jesus died for somebody sins, but not mine." "Do I need to tell you. You are not welcome any more. "

(Leave a comment)