печально быть антисоциальным - Post a comment

Nov. 1st, 2005

[info]smejmoon

02:37 am

reprodukcija - labi. bet kautkādā mērā to var paveikt arī ar grāmatām, u.tml. tā radīšanas daļa, kā pieslēgt katra cilvēka īpašo pasaulei. un tad, kad tas ir pieslēgts, apaudzēt ar techniku. es nezinu, kā to izskaidot. vizuāli es iztēlojos, kā iekšu un āru. iekšā ir mūsu iekšējā valoda(sajūta), kas ir ārpus jēdzieniem. tam apkārt ir tas, ko var iepazīt. skolotājs var to iepazīstināšanu veikt. un jebkurš pats var ar laiku iepazīties. bet es gribētu būt skolotājs, kas var darboties tādā zemākā līmenī. un es gribētu sev tādu skolotāju. lai aiz tehnikas nenoslāpst asns, bet lai tehnika ir kā maize.

educate -
1447, from L. educatus, pp. of educere "bring up, rear, educate," related to educere "bring out," from ex- "out" + ducere "to lead" (see duke). Meaning "provide schooling" is 1588. Educationese "the jargon of school administrators" is from 1966; educrat first attested 1968, usually pejorative, second element from bureaucrat (q.v.). Educable is from 1845. Educated guess first attested 1954.

kā veidojas metode? kā metode pielāgojas studentam?
ja savu skatījumu nevar pastāstīt (un visbiežāk nevar), tad vai ir kāds cits veids, kā pavilkt skolnieku? kurš ir pareizais virziens?

man daudz jautājumu, maz atbilžu. pazīstu tikai vienu tiešām labu skolotāju un tas bija sen un es nesaprotu, kā viņš to darīja.

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.