печально быть антисоциальным - Post a comment

Jan. 6th, 2005

[info]smejmoon

08:39 am - "Kam domāta šī lapa?"

"Tādiem tā tu (kā žurnāls FHM)"*



Vakar Lāčplēša un Krišbariņa ielu stūrī redzēju kādu turot rokā vēl svaigu, plastmasas nevainības plēvē tītu FHM nummuru. Tāds viegli rõzā A4 lieluma pabiezs bilžu žurnāliņš. Gribēju redzēt, kas ir tā īpašnieks, kas ir tie, kas šos žurnālus lasa? Tas bija kādas nenosakāmas tautības Rīgas pamatiedzīvotājs. Spriežot pēc solīdi melnās cepures, ādasjakas, džinsiem, kāda tehnikuma vai RTU audzēknis. Gadiem ap to laiku, kad bārda sāk dīgt, bet skūt ir muļķīgi.

Un tad nu gāju tālāki domājot, kam šis FHM ir domāts, ko domā cilvēki, kas to taisa? Kas viņu pērk un ko domā otra puse? Jo pa vidu nekāda tāda saprotama messidža nav. Vienīgais pavediens, ko varu atcerēties. Vienīgais ar ko FHM manā dzīvē ir asociējies ir honeybee, jo viņa pirmā pieminēja šo saīsinājumu. Un meitene no skolas sola. Bildes ar puskailu "girl next door".

Pieļauju, ka ir laikraksti, kā mērķis ir piesaistīt uzmanību reklāmām. Ir laikraksti, kas šūpo politiku, vai noskaņo masas pirkt, pirkt. Ir žurnāliņi, kur zinātāji apmainās ar vērtīgām zināšanām. Bet FHM?

Mans žurnāls ir man. Un ja tas der arī jums - prieks kalpot!

*palienēts no Jāzepa Baško un, laikam, forhimmagazine.

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.