печально быть антисоциальным - Post a comment

Feb. 8th, 2020

[info]smejmoon

10:08 pm

Tāda sajūta, ka Tu sevi ierobežo. :)

Piemēram, es varu palūgt, lai tu pacel uz augšu kreiso roku. Es nezinu, cik tev ir rokas, vai tu vari kādu no tām pacelt, vai tu atšķir labo no kreisās , un cik tu esi paklausīgs. Bet ir netriviāla iespēja, ka tu šo roku pacelsi un izmaiņas pasaulē tev apkārt es būšu radījis ar savu domu spēku.

Tāpat arī kad dievs mūs iedvesmo un vada, tad mēs varam diezgan daudz ko iesākt ar esamību. Un pat ja nevaram, mēs varam mainīt savu attieksmi pret esamību. Piemēram, vai kristieši nav apbrīnojami ar to, ka viņi iekodēja sev un citiem, ka vājums ir spēks? No pirmā acu mirkļa liekas, ka uz to neviens neparakstīsies, bet vairāki miljardi ir parakstījušies. Vai arī to, ka atbildību mēs uzņemsimies pēc nāves.. vai tas nav fantastisks morāles haks, kas cilvēkam ar pārspīlētu loģiskumu un seku apzināšanos varētu izsaukt diskomfortu?

Tāpat dievu spēks nenoliedzami darbojas uz mums arī tad, ja tas tiek skaļi noliegts. Tu neesi pamanījis, cik daudz izdevības un piedošanas tev velta cibiņi tapēc, ka uzskata par Svētā Klulzha avatāru? Šī dievišķā vara pār viņiem valda neatkarīgi no tā, ka tu noliedz iraconālā spēku pār esamību. <3 <3


Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.