печально быть антисоциальным - Post a comment

Nov. 3rd, 2019

[info]smejmoon

05:13 pm

Ar T. es iepazinos pirms 7 gadiem. Viņš pienāca klāt, pakomplimentēja deju, sāka runāties. Es tai laikā nezināju, ka viņš ir starptautiska zvaigzne, guru, utt. Viens no pirmajiem cilvēkiem salsā ar ko tiešām sarunājos, ne tikai dejoju. Kopš tā laika pāris reizes gadā mēs īrējam kopā viesnīcas istabu festivālos un brīvajos brīžos apspriežam gudras un ne tik gudras lietas. Viņš arī lasa grāmatas, kaut arī no malas tā neizskatās.

Nesen atbrauca ar meistarklasēm uz Rīgu un cita starpā atgādināja pirmo tikšanos. Par to, ka piedāvājis man radīt "sajūtu salsu", uz ko es atbildēju, ka es to jau dejoju. Un par to, ka es dejā iznīcinu sievieti un pēc tam salieku kopā no gabaliņiem. Izrādās agrāk esmu bijis daudz viedāks. Kaut arī tagad zinu un jūtu daudz vairāk, man ir maza nojausma par to, kas ir sieviete un kā tā jūt.

Vēl es pagājšmēnes satiku maniaku. Viņa sūdzējās par to, ka neguļ, visur skrien, visu izdara, tas ir tik briesmīgi. Un es pie sevis padomāju, kā man derētu nedaudz maniakālās fāzes.

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.