печально быть антисоциальным - Post a comment

Sep. 12th, 2010

[info]smejmoon

11:38 am - brīdi vēlāk ieskatījos saeimas stenogrammās

I.Feldmane (LPP/LC frakcija).


[..]
Protams, šis priekšlikums ir izraisījis pozitīvi vērtējamu diskusiju sabiedrībā, atklājis arī to, ka sabiedrība patiešām nezina Bībeli un dzīvo stereotipu gūstā.

Un absolūti nepamatoti ir pārmetumi, ka šī mācība tikšot uzspiesta. Mūsu grozījumos ir rakstīts, ka pie kristīgās ticības nepiederošiem un ateistiem ir tiesības rakstveidā atteikties no šā priekšmeta apgūšanas.
[..]
Pirmām kārtām mēs uzsveram, ka sirdsapziņa ir tā vieta, kur cilvēks sastopas ar Dievu un izvēlas labo vai ļauno. Tātad mums nav vis jāmoralizē, bet gan jāaudzina sirdsapziņa. Mēs nevaram uzspiest savu viedokli vai ticību sabiedrības locekļiem, bet kā valsts pilsoņiem mums ir tiesības to izklāstīt un informēt pārējos par to, kāda ir mūsu vērtību hierarhija. Un mums ir tiesības to darīt arī skolā, protams, atstājot dialoga partneriem pilnīgu brīvību pieņemt vai nepieņemt mūsu viedokli.
[..]
Patiešām, katru vārdu, ko mēs šeit runājam, Dievs izvērtēs! Tas būs Viņš, nevis cilvēks. Un šo vērtējumu droši vien mēs ieraudzīsim ātrākā vai vēlākā laikā savā dzīvē. Es nebaidos par to. Es stāvu droši Dieva priekšā, jo mana sirds ir tīra. Es...

Sēdes vadītājs.
Feldmanes kundze, jūsu uzstāšanās laiks ir beidzies.

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.