Rupjā sāls. Andris Saulītis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, August 11th, 2008

    Time Event
    10:41a
    Vēl mazliet jāpaciešas, lai varētu no rīta piecelties un visu dienu neko nedarīt.

    Bet pagaidām vēl kaķis jāpavazā pie ārstiem.
    Jānokārto Londona.
    Jāpārtrauc sāpes kaklā.
    Jānoorganizē atkāzas.
    Jāsaņemas!
    10:43a
    [info]liesmas_deja, uz nekādu Gruziju tu tagad nebrauksi, saprati!?
    1:18p
    Otrdien uz Gārseni ceļos matrači.

    Trešdien Ģertrūdes valstībā ieradīsies trauku mazgājamā mašīna , to pieliks santehniķis, kurš salabos arī krānu virtuvē.

    Trešdien no rīta man izmasēs kaklu. Ceru izvairīties no erotiskās masāžas.

    Ceturtdien atkal Teorija jāved pie ārsta. Par to nervu it kā labāk vest esot tur, kur viņai veica operāciju. Ja padoms un šuvju izņemšana maksāja vienu latu, tad padoma realizācija izmaksās noteikti vismaz 10 latus.

    Piektdiena varētu būt mierīgāka.
    7:19p
    Sākot ar šodienu ikvienam galda spēļu fanam ir iespēja pieteikties jau 4. galda spēles Katanas ieceļotāji čempionātam un 2. galda spēles Carcassonne čempionātam. Pieteikšanās čempionātiem notiek līdz 28.augustam (ieskaitot) mājas lapā www.prataspeles.lv. Abi čempionāti notiks augusta pēdējā nedēļas nogalē Skolēnu pilī (Rīgā, Kr.Barona 99).

    Sacensties ar pagājušā gada Katanas ieceļotāju Pasaules čempionu Arni Buku un cīnīties par šī gada Latvijas Katanas ieceļotāju čempiona titulu varēs 30.—31.augustā. Lai noskaidrotu uzvarētāju, pirmajā dienā katrs dalībnieks izspēlēs 4 atlases spēles, bet otrajā dienā cīņa tiks turpināta pusfināla un fināla spēlē.

    Katanas ieceļotāju čempionāta uzvarētājs varēs izvēlēties vienu no divām iespējām — doties aizstāvēt valsts godu pasaules čempionātā 2010. gadā, vai arī atteikties no dalības pasaules čempionātā, bet apmeklēt pasaules lielāko galda spēļu izstādi Vācijas pilsētā Esenē jau šī gada oktobrī. Uzvarētāja ceļu, naktsmājas un dalību izstādē/čempionātā apmaksā čempionāta rīkotāji.

    << Previous Day 2008/08/11
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba