Rupjā sāls. Andris Saulītis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, May 8th, 2007

    Time Event
    12:00a
    Manā prātā grūti atrast piemērus, kuri būtu minimāli, ne perfekti.
    1:16a
    cABARNET sHIRAZ
    -cIK VĪNUS PIRKT - DIVUS VAI VIENU?
    -vIENU
    2:28a
    Mana metode
    Tātad, es jums izklāstīšu, kā ir jāmācās valodas. Pagājušajā gadā es centos sevi apmānīt, ka tas nav nepieciešams un man tas beidzās ar budžeta grupas zaudēšanu.

    Tātad, katrā valodas mācīšanās procesā pienāk mirklis, kad ir jāiemācās kādi piecdesmit darbības vārdi, kuru locījumu debilismu var tikai apskaust. Tad ir viens, patīkamais variants, bet tas prasa zināmus priekšdarbus - palūdz mīļam cilvēkam, lai šos vārdiņus vienkārši atprasa ik pēc piecām minūtēm. Taču ne vienmēr tas ir produktīvs un, galvenais, pastāvīgs darbs.

    Tātad, otrs variants ir daudz skrupolozāks, bet tādā veidā es mācos arī dzejoļus, ko skaitīt apburošām sievietēm. Tā metode ir pavisam vienkārša - uz lapas vēlreiz un vēlreiz pārrakstīt tos piecdesmit nolādētos vārdiņus ar visām tām formām, kuras mainās kā zeķes. Lūk, esmu jau gandrīz galā, tas man prasījis tikai dažas stundas.


    Aš kalbu lietuviškai, ir man rekia studeti ji. Rita aš turiu kontroldarba ir žinau daug žodžiu, aš tikeiu, kad bus gerai. Palinkėkite sėkmės!
    10:47a
    Vai kāds nezina kādu latvieti, kurš varētu 16. jūnijā rituālistiski salaulāt jauno pāri ar pāris tautas dziesmām un motivācijām?


    Un kāpēc man šobrīd darbā kompis ir nu vienkārši aizgājis pilnīgi čau?
    12:59p
    Valsts valodas centra inspekcijas kontroles daļas priekšnieks intervijā avīzei "Бести Сегодня" klāsta, ka viņa "meitai šobrīd ir problēmas atrast darbu, jo, kaut studējusi augstskolā (???) Dānijā un zina četras valodas, nepārzina krievu valodu".
    [info]elina, vai tu esi sākusi meklēt darbu???!!!
    7:19p
    It kā jau skaitās baigais gods un atbildība aicināt piedalīties raidījumā. Nieks vien tāds, ka šoreiz man ir uzticēts sazvanīt visus krieviņus.

    Jau izcēlos un Antifašistiem pajautāju, vai nevar ieteikt kādu, kurš stāv šonakt sardzē pie Brīvības pieminekļa...
    9:58p
    Vadimam patiešām ir forša draudzene.

    << Previous Day 2007/05/08
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba