Rupjā sāls. Andris Saulītis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, April 15th, 2007

    Time Event
    3:33p
    Mobilais telefons atrada jauku mājvietu Krimuldas mežos, pie Gaujas. Tur, kur saulīte un nav zonas. Tāpēc nebrīnieties, ka, man zvanot, jūs savienos ar faksu iekš mana darba.
    4:14p
    Un kādu dienu, kad es būšu tikpat laimīgs un man būs arī laiks, es kā zaķītis aiztecēšu tur, kur tie kārkli kūp, tur, kur tie mākoņi nepaklūp, tur, kur tās salnas kāpj, tur, kur ar lazdām aizaudzis stāvais krasts, tur, kur tas mazais strauts un vēl daudz kas cits.


    Un tad es Ojāram Vācietim kaut kā pateikšu, ka viss ir kārtībā.
    4:26p
    Manā ģimenē ir iedzimta sociālantropoloģija - jau vecākajam brālim patika uzlikt suni uz skapja un skatīties viņa rīcību. Tagad man arī patīk skatīties uz manu kaķi un skapjaugšu.
    4:38p
    Es šonakt atkal dziedāju sapnī
    Es tik reti dziedu sapnī. Bet tā ir īsta dziedāšana, par kādu es sapņoju ik dienu. Kad es sapnī sāku dziedāt, tad pēkšņi, nez no kurienes sāk skanēt pavadījums. Tā it kā mēs būtu pirms tam attiecīgo gabalu kādas piecas stundas izmēģinājuši, visus instrumentus noskaņojuši un viss.

    mazliet vairāk konkrēti par šo nakti )
    5:29p
    Viņa ir atpakaļ ar visu kaķi un morāli par dzīvokļa netīrīšanu. Drīz pamanīs arī, ka nav salabota lampa un vēl kaut kas jau neiepatiksies.

    Visā šajā man iečiloja jau pašā sākumā, ka mans kaķis bija apgāzis viņas puķupodu, kas atradās uz skapjaugšas. Teorijas alpīnisms ir apbrīnojams. Protams, tas bija izdarīts jau tik slepeni (aiz gultas, kur pamanīt var tikai attiecīgās istabas iedzīvotājs, kurš pa turieni kādreiz aizblandās) un laicīgi, ka ir mazas cerības uz puķes izveseļošanos. Tātad marta beigās uzsāktās darbības jau var dēvēt par ilgtermiņa operāciju.
    7:14p
    Lielais izšķiršanās jautājums - vai tas, ar ko es pilnībā četru gadu laikā paspēju apriebties kursa biedriem - Marksisma pieminēšanu jebkuru savu argumentu stiprināšanā - ir pelnījis atsauces arī manā bakalaura darbā?

    Current Music: Pink Floyd "Set The Controls For The Heart"
    10:42p
    Esmu lokāli piedzēries no Salisburi Cabarnet Shiraz.

    << Previous Day 2007/04/15
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba