Meistars - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Meistars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Anglijas premjierlīga Crystal Palace vs West Ham 8. Maijs 2023|20:26

slepkava
Nevaru īsti saņemties, bet laikam jau jāuzraksta atmiņām, lai būtu pēc tam ko izlasīt par manas dzīves pirmo spēli premjierlīgā.

Spēle Crystal Palace pret West Ham 29.04.2023.

Iesākumā Crystal Palace tika izvēlēta tieši tāpēc, ka tur ir viskarstasinīgākie fani līgā, vai arī vieni no, uz kuru spēli es konkrētajā nedēļas nogalē varēju aizdoties.
Paši mēs Londonā ar palikuši bijām dienvidlondonā, dodoties uz stadionu izskatījās, ka šī Londonas daļa lielākoties dodas uz šo spēli ar sarkanzilajām šallēm un smaidu uz lūpām. Nonākot pie stadiona radās sajūta, ka uz spēles sākumu, kas bija visur lasāms, ka būs 12:30 diez vai paspēsim iekšā, jo uz LV izlases spēlēm ieraugot šādu rindu varētu tikt iekšā tikai 15min pēc mača sākuma, nezinu, kas tieši tiek sapists, bet nu tā tas ir. Pirms ieejas viens čalis pārdeva šalles ar vienu pusi ar Palace otru ar "āmuriem", kas tika arī iegādāta, lai būtu kāda vēl atmiņa par šo spēli :)

Tiekam iekšā stadionā, kur visi burzās apakšā un strēbj alu, paejam garām un aizdodamies uz savām sēdvietām, laikam tāpēc, ka izpēte par sēdvietām nebija veikta pienācīgā daudzumā, bet mana doma bija sēdēt pēc iespējas tuvāk ultru tribīnei, tad redzamība iesākumā liekas, ka nav pati labākā. Spēlēs sākums visos saitos turpina rādīties 12:30, bet spēle kaut kādu iemeslu dēļ sākās 13:00. Fanu atbalsts komandai ienākot laukumā vienkārši superīgs :)

Svilpe un spēle var sākties, jau no pirmajām minūtēm West Ham tiek iespiesta savā laukuma pusē un Palace spiežās uz vārtiem, kas gan vārtu guvumā nepārvēršas, bet West Ham aizskrien pretuzbrukumā un 9min Součeks gūst vārtus, tribīnēs iestājās tāds ļoti nospiedoš klusums. Paiet vēl 6min un jau līksmo Palace pēc Jordana Ajew vārtiem, paiet vēl 5 minūtes un pārsvars jau tiek dubultots pēc labākā Palace spēlētāja Zahas vārtiem, vēl 10 min un jau 3:1 pēc Šlupa vārtiem, šajā brīdī jau iedomājos, ka atlikušo spēli varēs nobumbulēt, bet Palace stiprākā puse nav aizsardzība un Antonio atgriež West Ham spēlē 3:2.

Otrais puslaiks iesākās krietni mierīgāk un abas komandas apmainās vēl pa vieniem vārtiem. Beigu rezultāts 4:3. Pēcgarša pēc spēlēs tiekšām lieliska, viss salikās super, saulīte spīdēja, fani ļoti centīgi atbalstīja savu komandu un dziedāja dziesmiņas, rezultāts protams, ka ir prieks paskatīties uz daudz vārtiem, bet tas vairāk tikai kā bonuss :)
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.