Meistars - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Meistars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

18. Mar 2023|22:02

slepkava
Šodien pamodos nedaudz vēlāk kā parasti brīvdienā, jo īsti nekas nebija paredzēts. Ārā saulītē grēks nedoties ārā, kaut gan es jau sāku pētīt sporta pasākumu programmu, lai varētu pilnvērtīgi snauduļot uz dīvāna, bet biju apsolījis, ka mēs šodien kaut kur aizdosimies pastaigāties.

Papētīju karti, papētīju geo lapu. Eh, nekur negribu, jādodas taisīt "vilcienu loterijas". Loterijas rezultātā izrādījās, ka Sigulda nav īsti informēta par pavasara iestāšanos. Neliels aplītis līdz Gleznotāju kalnam, kalnā lejā, pa sniegotām trepēm līdz Kraukļu aizai, kalnā augšā līdz Paradīzes kalnam un es sāku nojaust, ka ja negribās nolikties garšļaukus uz kādas kalna takas, tad būtu takā šīs izpriecas jābeidz un jādodas iekost.

Nesen vienā raidījumā biju dzirdējis, ka esot Misters Biskvīts labākā vieta Siguldā, kur iekost, nu apņēmības pilni devāmies viņas virzienā. Izrādījās, ka vieta jau laikam ir gana laba, bet 7-8 galdiņi nespēj nodrošināt viesiem vietu arī sestdienas 15os, kas laikam jau nav pats iecienītākais laiks pusdienvakariņām.

Un šiet mēs nonākam, kāpēc es vispār gribēju šo rakstīt. Nākamā vieta uz kuru dodamies ir "Kaķu māja", jo es kaut kā atcerējos no iepriekšējās reizes, ka bija samērā ok. Nonācām tur un es sapratu, ka nu brīvdienās derētu tākā labāk kaut ko vairāk par Lidiņa tipa iestādijumu. Netīšām bijām ieraudzījuši Viesnīca Sigulda.

No ārpuses škita, ka ļoti smalka vieta, bet ņemot cenas izliktās pie durvīm, kas bija samērā saudzīgas, pieņēmām, ka mūs arī apkalpos pastaigu apģērbā :)
Ja kaut kas ir tiešām garšīgs, tad viesnīcas "Sigulda" pavārs to tiešām piedāvā. Interjers un apkalpošana, nu tā, laikam jau Latvijas parastais līmens, bet garšas kārpiņas ēdot salātus!!! jau bija iepriecinātas. Otrajā biju paņēmis vistenieku, kas ar lika vienkārši norīt mēli :)
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.