Meistars - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Meistars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Podkāsti 25. Okt 2019|20:05

slepkava
Gan jau Jūs visi jau sen esat sākuši viņu klausīties, bet nu man tagad pirmais mēnesis kopš klausos podkāstus. Tā ir vispār cita pasaule, tur ir raidījumi, ko vada ļoti inteliģenti cilvēki, mazāk inteliģenti un tādi kā es - tos nevajag klausīties. Piemēram šajā nedēļā uzzināju, ka prostatas pārbaudes 9 gadīgiem bērniem visbiežāk veic mācītāji un spermas asinsgrupa var atšķirties no asiņu asinsgrupas, nezinu gan kur lai šīs zināšanas liek lietā, bet tāpat interesanti.
Īstenībā daudz no LR1 neatšķirās, uzzini daudz ko jaunu, kas Tev liek justies neerti vispār, ka klausies.
Šodien klausījos ceļojumu pārraidi par Vjetnamu, tur tika intervēts pāris no ASV un šie nevarēja saprast, kapēc Vjetnamas ziemeļos cilvēki ir nedraudzīgi pret amerikāņiem. Es arī vispār nesapratu, kapēc pret cilvēkiem ar muļķīgu smaidu, kas ir nobombardējuši pus valsti varētu just nepatiku, nu kā tā?
Principā jauna interesanta pieredze, daudz visādu "fujaku" - iemācījos šo vārdu, un vispār ir ko klausīties, citādi man bija parasti pirmdienā swh "ar dziesmu pa dzīvi" un "lieliskais piecinieks", tagad ir nedaudz cita pasaule pavērusies, ko var austiņās klausīties :)
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.