skumjaa_feja - Dreams [entries|archive|friends|userinfo]
skumjaa_feja

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Dreams [Nov. 7th, 2005|08:29 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vai tās ir ilūzijas? Manuprāt,kaut,kas ,kas palīdz pelēkajā ikdienā izkļūt no pelēcības un satraukuma, tas palīdz ieslīgt tajā kas tev tīk,nedodot citiem nekādu priekšrocību pār tevi valdīt vismaz uz to brīdi kad sapņo.
Ir pieņēmums,ka sapņi mums vēsta nākotni, piemēram –dežavū:redzēta darbība zemapziņā guļot kuru atceras esot tajā situācija un brīdī, vai arī sapņu simbolika ,kas vēsta par to kas mūs sagaida un to atrisinaāt palīdz sapņu tulkojumu grāmatiņas.
Sapņu būtībā slēpjās cilvēka liktenis un atslodze, kā ari pārdzīvojumi , kas atmiņu rezultātā iepinās mūsu vīzijās.
Sapņi vairāk ir saistīti ar cilvēka nākotni, bet murgi ar esošajiem satraukumiem vai pārdzīvojumiem, kas noris cilvēkā ikdienas gaitās. Bieži vien cilvēki mēdz teikt ka nesapņo ,bet tikai murgo- tas varētu pierādīt to ka cilvēki kuri nespēj izlādēties ikdienā un visu stresu patur sevī-cieš no tā ka viņu zemapziņa vēlas,lai cilvēks kaut ko mainītu savās dzīves gaitās, jo tā nevar turpināties....varbūt līdzīgi kā signalizācijas sistēma .
Arī jaukas atmiņas ir sapņu fantāzijas pamatā-kad cilvēks uz reālām izjūtām balstītus notikumus atdzīvina un vēl ievirza sev gribošajā notikumu norises gaitā, kā arī ja cilvēkam ir vēlme kaut ko iegūt vai doties un ir zināšanas vai līdzīgas lietas darītas tad ir pavisam reāli iztēloties ilūziju un to pārdzīvot.
Pašnāvību cēlonis rakstnieku un citu cilvēciņu dzīvē bieži vien ir tas, ka cilvēkam nojūk siena starp fantāziju pasauli un parādās reālā dzīve, kas biedē un ir tik skarba.
Šis iemesls ir,kāpēc cilvēkiem ar šizofrēniju ir jābūt izolētiem no sabiedrības, jo tā izvairās no riska savainot sevi un ilūziju iespaidā nodarīt pāri citiem.
Katram cilvēkam ir viņa pasaulīte, kas satur viņa domas, fantāzijas un ieceres, vieta kur var justies labi un ar šo jauko domu palīdzību kā spilvendrānu izmantot dzīves lietu apvilkšanai, lai neuzdurtos uz stūriem. Jo cilvēkam vājāk attīstīta fantāzija jo grūtāk viņam dzīvot, jo visas dzīves darbības procesā ir jāprot iedomāties-iztēloties situācijas vai priekšmeti u.c nav jau visiem jābūt radošiem māksliniekiem, bet ja ši iztēles uztvere nav attīstīta tad ir kā ir.
linkpost comment