skumjaa_feja - prieksun apmierinajums,bet kas nak talaak? [entries|archive|friends|userinfo]
skumjaa_feja

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

prieksun apmierinajums,bet kas nak talaak? [Nov. 7th, 2005|08:26 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Prieks ir neaprakstāmas sajūtas, kas ir starp kaifu un cilvēka iedomu pasaules saskaņu ar notiekošo. Laime ir tā sajūta, kas ir priekam esot –prieka augstākā pilotāža.
Bet tomēr cik bieži cilvēki spēj novērtēt patiesi labus mirkļus, bieži vien tikai tad kad tie ir pagājuši un nākas vien gremdēties atmiņās par neizdarīto un domāt ,kas būtu bijis.
Ir māksla spēt apzināties patiesi vērtus mirkļus ,jo tie nemaz nav tik daudz un bieži.
Bet lai iemācītos apjēgt mirkļu burvīgumu un svarīgumu ir jāapiet bieži vien kādam laiciņam ,lai nostabilizētos izpratne, vērtības un principi.
Tā apziņa vai saucamā apskaidrība var atnākt jau pusaudžu gados vai tikai vecumdienās sēžot mazbērnu pulciņā.
Vērtību patiesums katram nostabilizējās atkarīgi no vides un pieredzes kāda bijusi un ir. Vienam nauda ir svarīgākais ,otram mīlestība, bet trešajam bauda: kas nu kuram tuvāks. Mēdz būt ari tā ka saka nekad nauda man nespēlēs galveno lomu dzīvē , bet te pēc pāris gadiem kad esi biznesa monopolā iepinies līdz ausīm diezko nevarētu teikt ka tā būtu. Kā jau minēju tas ir atkarīgs no vides kurā mēs uzaugam un darbojamies, nereti saka ka darba lauka maiņa nāk par labu ikkatram, kas vēlās panākumus.
Īstu panākumu atslēga slēpjas mērķtiecībā, principos un patiesā darbībā, kas ir virzīta uz to lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Nav runa par godkāri un rezultātu sasniegšanu jebkuriem līdzekļiem, bet par patiesu darbu un atdevi ne tikai darbu stundu ietvaros bet ārpus tā arī, lai ideja elpotu ar tevi ik uz soļa.
Dažnedažādas domas maisās pa galvu, bet saka kalpo kārtībai un tā kalpos tev. Ne par velti jau senie ir teikuši ka kārtībai nevis haosam ir labdabīgāka ietekme uz mūsu dzīvi. Varbūt kādam citam tava dzīve ir haoss , bet ja tu tajā orientējies tad lūdzu uz priekšu, bet galvenais lai tava paša domu nelielie jucekļi neaizaino tavu patieso domu gājienu un dod tev spēku turpināt iesākto , nevis traucē darbību.
linkpost comment