Skruljaina puikas - [entries|archive|friends|userinfo]
Skruljaina puikas

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 23rd, 2005|03:13 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
cilveeks nesapnjo par lietaam, bet gan ko ar taam iesaaks

patiesiibas neeksistee ir tikai musu katra priekshstati par to

nav briivaa laika, jo laiks vienmeer ir aiznjemts
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]indigo_kid
Date:January 23rd, 2005 - 09:51 pm
(Link)
Nu par tiem sapņiem gan nepiekrītu, varbūt akmens laikmetā tā bija, bet tagad jau nu noteikti nē. Cilvēks sapņo par to, par ko viņam liek sapņot - reklāmas, filmas, mūzika, tradīcijas un visādas tādas muļķības. Cilvēkam ir pilnīgi pie dirsas, vai viņam lieta noderēs vai nē, jo viņam ir iegalvota pārliecība, ka viņam to vajaga un punkts. Ja cilvēks sapņotu par to, kā iegūto izmantot, tad izgāztuves būtu krietni mazākas, bēniņi, kambari, pagrabi un skapji būtu stipri tukšāki utt.
Un ar katru paaudzi šī tendence tikai pieaug, jo cilvēki paliek arvien infantilāki; visi šitie pokemoni un tādi sūdi vispār tak nejēdz, ko nozīmē vārds "racionāli", ierauga kaut kādu sūdu pa tv vai kaut kādā veikalā - cute, supercute, man to gribās, tas padarīs mani par pārcilvēku, un tad slīgst depresijās, ka to nedabūj, vai vājprātīgi spiedz, ja vecāki nopērk. Agrāk tā varbūt 3gadīgs bērns vēl uzvedās, a tagad?
Protams, don't get me wrong, es tikai priecājos, ka cilvēki ir tādi.
[User Picture]
From:[info]demon
Date:January 24th, 2005 - 12:36 am
(Link)
Mani visvairaak uzjautrina taas daamiites kas ieiet veikalaa, sapeerkaas kaut kaadus suudus, un kad vinjaam prasa kapeec tu to vai shito nopirki, atbilde ir: "Nezinu, ieraudziiju un iepatikaas! Ko es ar to tagad dariishu? Nezinu..."
[User Picture]
From:[info]frikadele
Date:February 12th, 2005 - 04:07 pm
(Link)
kad tu vienreiz beigsi rakstit?