Skruljaina puikas - izskuutie [entries|archive|friends|userinfo]
Skruljaina puikas

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

izskuutie [Jan. 16th, 2004|01:49 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

kapeec juus man dzimum liidziigie uzskatat, ka izskuuta meitene ir norma, bet izskuuts dzeks ir kautka spretiigs???

meiteneem taksh patiik izskuutie????

linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]infernaalis
Date:January 18th, 2004 - 04:05 pm
(Link)
Ir zināmas materiālas parādības, kuras vīrieti padara vīrišķīgu, bet sievieti - sievišķīgu. Šis vērtību kopums ir izveidojies jau ļoti sen, iespējams, aizvēsturē. Uzskats par to, ka sievietei nepiestāv apmatojums, piemēram, padusēs, uz Eiropu atnācis, šķiet, no Austrumu kultūrām, kur sievišķīgai sievietei nepiedien jelkāds apmatojums. Tas, ka vīrieti dabīgais apmatojums dara vīrišķīgu arī nāk no mūžības veciem laikiem. Tas, visdrīzāk, ir saistīts ar vīrieša pirmatnēji raupjo dabu pretēji sievietes maigumam.
[User Picture]
From:[info]infernaalis
Date:January 18th, 2004 - 04:09 pm
(Link)
Bet runāt par to, kas patīk meitenēm nevar viennozīmīgi, taču ir skaidrs, ka arvien vairāk sieviešu kļūst nesievišķīgas, nemaz nerunājot par to, cik strauji homoseksualizējas vīrieši un pilda nevis vīrieša, bet lupatas funkcijas.
[User Picture]
From:[info]frikadele
Date:January 19th, 2004 - 07:12 pm
(Link)
Liekas, tu esi pagalam viirishkjiigs? Galvenais, lai visi priecaajas!
[User Picture]
From:[info]infernaalis
Date:January 19th, 2004 - 07:18 pm
(Link)
Nē, tikai netiecos būt pediņš. Un pie dirsas, kas priecājas.
[User Picture]
From:[info]frikadele
Date:January 19th, 2004 - 07:20 pm
(Link)
Kas ir pedinjsh? Atkaape no stereotipiem? Vai viirietis svaarkos ir pedinjsh?
[User Picture]
From:[info]infernaalis
Date:January 19th, 2004 - 07:53 pm
(Link)
Tiem "modernajiem", "alternatīvajiem" un "dumpīgajiem" tīnīšiem būt oriģinālam ir mērķis nevis līdzeklis kaut kādai sevis izpausmei. "Būt atšķirīgam", redz, viņiem jābūt... Atšķirīgie atradušies - tādi atšķirīgie parasti nez kāpēz nolasās lielos baros un ceļ viens otra pašapziņu, ļerkstot, cik slikti būt pelēkajai pelei. Būtu kaut padomājuši par atšķiršanās jēgu un lomu. Atšķirties ne tikai ar kaut kādu mēslu dirsā (nav svarīgi, kur un kas, piemēram, lūdzu, nepiesieties). Šitie visi ūberstilīgie tīnīši pa vienam nevarētu pat nopirsties. Izmanto vārdus "stereotipi", "oriģinalitāte" pat nejēdzot, nafig tas viss. Gribi teikt, ka tas viss ir dabīgi? Uzvelk saplēstus kankarus un sauc sevi par dīvaiņiem un nesaprastajiem, atširīgajiem un nenovērtētajiem. Un pēc tam mājas gan jau priecājas: "ak, cik es šodien biju kruts!". Cilvēki autsaiderojas no sabiedrības parasti aiz tā, ka viņi redz, cik nabadzīga, tukša un pretīga ir cilvēku būtība, nevis skrienot pa tusiņiem un meklējot, kurš nu būs tik pat "kruts".
Un nav pat svarīgi, kā izskatās vīrietis svārkos, tas nekas arī, ja viņam ir sievišķīgas manieres, pat pofig, ja viņš ir gejs, visādi cilvēki mēdz būt, bet nav pofig, ja viņš ir idiots un velk tos svārkus tieši tāpēc, ka ir idiots. Un tas, pēc kā dzīvo pārstilīgie tīnīši, lūk, tie ir stereotipi! Radījuši sev veselu nerakstītu nolikumu krājumu, kā būt krutam. Saproti reiz - lai būtu atšķirīgs (fā, man jau pretīgi lietot to vārdu), ir jāatšķiras (un tam nav tieša sakara ar ārējo izskatu) no sabiedrības, kura tu atrodies, no tās arī jāatšķiras, bet visi šitie stilīgi ir ielenkti tādos pašos "stilīgajos", un alternatīvi viņi ir tikai to pašu "savējo" acīs! Saproti? Viņi visi ir pelēkās peles! Ja kāds no apkārtējās sabiedrības, kurā visi vien cenšas izlekt ar apģērbu vai aksesuāriem, var atļauties visu laiku valkāt, piemēram, uzvalku vai prievīti (nav svarīgi, cik tas debili vai nedebili izskatās), un ja viņš to dara nevis misijas "būt savādākam" dēļ, bet vienkārši tāpēc, ka viņam tā tīk, tad viņš vienīgais nebūs savādāks. Jūties liela stereotipu ignorētāja? Pieļauju, ka tu savā draugu lokā nevarētu atzīt, ka tev patīk Miķelis Gruzītis, ja arī viņš tev patiešām patiktu.
[User Picture]
From:[info]frikadele
Date:January 19th, 2004 - 07:18 pm
(Link)
nu bez apmatojuma ir vieglaak un sakoptaak. :)) bet taa nenoliedzami ir viirishkjiiguma paziime. antiapmatojums, stringi... :)
[User Picture]
From:[info]frikadele
Date:January 22nd, 2004 - 12:21 pm
(Link)
Neko jaunu jau tu nepateici.. Kaut kaa taa. Nav ko piebilst, jo shii teema tagad tiek piepacelta un paarpacelta.. Visi jau ir neskaitaamas reizes izteikushies, pat ievieshot dazhaadus terminus (pokemons!).. Jautaajums gan bija tikai par liekaa/neliekaa apmatojuma likvideeshanu dazhaadaas zonaas stipraa dzimuma sabiedriibaa.. Un cik tas ir pienjemami/atziistami, nevis par to cik kursh veelas buut atshkjiriigs.
[User Picture]
From:[info]infernaalis
Date:January 22nd, 2004 - 01:20 pm
(Link)
Aciimredzot pietiekoshi jaunu gan, vismaz prieksh trevis, jo sapratusi tu neesi itin neko no taa, ko es teicu. Un no katra jautaajuma kaut ko var secināt, vilkt paraleeles un mekleet ceelonjus. Ja tu, dzirdot jautaajumu, dzirdi tikai to, tad man ir zjeel tevis. Peec jautaajuma reizeem var pateikt vai cilveeks ir idiots un shoreiz pilniigi skaidrs, ka tas skuushanas jautaajums ir saistiits ar veelmi izpatikt, buut pamaniitam un es tikai vedinu uz to, cik tas ir stulbi - censties izpatikt neeksisteejosham bubulim, arvien attaalinoties no sevis un brienot arvien dziljaakaa dirsaa (pardon my french).
Un varbuut atziisties uzreiz - nevis nav, ko piebilst, bet nespeej neko vairaak par novalkaatu liidz peedeejam "kaut kaa taa" pateikt. Un termins 'pokemons' ir baisi labs izdomaajums un ljoti traapiigs apziimeejums visiem slimajiem journalistiem, cita lieta jau ir, ka tas termins tiek lietots arii pashu pokemonu aprindaas bez sajeegas. Liidziigi kaa tev ar vaardu "stereotipi".
From:(Anonymous)
Date:January 23rd, 2004 - 01:22 pm
(Link)
Te4v jaunu nepiestaaveetu izskuuts pauris... Bez taviem skrullainajiem matiem.