21 Augusts 2008 @ 00:19
 
tikko atgriezos no sex pistols. spēlē jau viņi tīri neko un var just, ka rīga tikai pieturas punkts viņu mega-ūber-zaibis tūrē (tūres tēkreklu tā arī nenopirku, jo nožmiedzos 18 ls). tūres logo ira pļaujmašīna un tā laikam viņu ideja ar tādu `mediokōr` šoviņu iekāst naudu. viss jau būtu skaisti un jauki, ja viņi nepistu visas tās idejas, par kurām dzēra, kāvās un pisās uz nebēdu pirms 30 gadiem.

visu cieņu tomēr bez iesildītājiem uzrukāt. un nospēlēt >2h (lai gan spēlējot ilgāk viņiem tak dziesmas aptrūktos, lol). rottens plosās uz nebēdu un prot pļāpāt ar publiku daudz labāk nekā citi mega-pop-štāri. lai gan viņa stilizētas frāzes (`who is enemy of george bush? you are? no, allah is enemy of george bush!) likās, ka skan arī citās lielo sellautu pieturas vietās.

protams, pa šiem gadiem viņi ir palikuši politkorektāki. par anarhiju gan vēl klaigā, taču belsen was a gas vārdi (`in thee open graves where the jews all lay`) bija nomainīti pret kautko citu.

kopumā dodu pasākumam 6.5 no 10 smaidīgajām Guntara Rača sejiņām. un viņu performance ierindojas kautkur zem HORSE the band šī gada kruto koncertu listē.

ā, un rīt tak uz rikošetu un tesu. woohoo!
 
 
galvā skan: HORSE the band - cutsman
 
 
( Post a new comment )
[info]intta on 21. Augusts 2008 - 01:01
kā ar ļaužu skaitu?daudz bija?
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
ēvele: Weasel[info]skazhy on 21. Augusts 2008 - 01:22
skatuve bija uztaisīta pašā arēnas vidū. un skatītājiem bija puszāle un sēdvietas. itkā jau pievācās pilns, lai gan pārvietoties varēja brīvi.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]adelise on 21. Augusts 2008 - 12:31
Interesants salīdzinājums sex pistols un horse the band. Gan mūzikas skanējumā, gan popularitātes[?] ziņā.
Bet no personiskās patikšanas/nepatikšanas - kāpēc gan ne.
[tad varbūt man dEFDUMp sit pušu Metallicas uzstāšanos]
(Atbildēt) (Link)
gaazes_deglis[info]gaazes_deglis on 21. Augusts 2008 - 19:15
sexpistols jau tika radiits kaa sellout rebellion produkts, takchto tajaa zinjaa nekas nav mainiijies. mainiijies ir tas ka tagad tas pat vairs nav skandaals, bet vienkaarshi mietpilsonju (esosho vai toposho) izklaideeshanas riiks..
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
ēvele: Weasel[info]skazhy on 21. Augusts 2008 - 19:19
+1
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)