02 Jūnijs 2012 @ 15:56
 
sekta jaunā paaudze ir beigusies? es noskatījos pāris viģikus ar super retārdētām amīšu sektām & domāju, kur ļeģājevs & komanda pazuduši.

in other news: samērā ōkvards iznāk toma gābela dzimummaiņas pasākums no gramatiskā skatupunkta. like, man viņš ir jādēvē sieviešu dzimtē jau tagad vai kad viņs būs ticis skaidrībā ar skalpeļiem? jo reāli nekāda laura džeina vēl īsti nav.
 
 
galvā skan: hot water music - it's hard to know
 
 
( Post a new comment )
[info]zero_weirdness on 2. Jūnijs 2012 - 18:14
es vnk nesaprotu.
labi, esmu toleranta pret homo un vēl visādiem cilvēkiem.
bet vai tiešām var būt tik ignorants un padoties smadzeņu klizmai, ka man,tev un visiem pārējiem būtu jāpieņem(kas ir absurds)kaut kādi psihiskie traucējumi un jāpieņem tie kā normālās,medicīniski un konstitucionāli apsitprinātās, ienormētās sabiedrības daļa. Skaidri un gaiši "to deal with gender dysphoria", nevis "oops,sajaucu,tomēr esmu sieviete".
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
ēvele: eeriks & daniels[info]skazhy on 2. Jūnijs 2012 - 18:18
iespējams, manas cibas fonts par to neliecina, taču gandrīz viss šeit ir ar sarkasmu. un tā kā AM! un gabela persona vairs absolūti nekādu interesi neraisa, tad es tikai par gramatiku satraucos, jo, hipotētiskajā nākotnē kad džender-hoppings būs tikpat izplatīts kā pāļa tatuhas, tad ar Endzelīna gramatiku to aprakstīt būs ķēpīgi :-/
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]zero_weirdness on 2. Jūnijs 2012 - 18:39
hail, bro
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)