11 Septembris 2009 @ 20:59
 
Bet iemesls,kāpēc es šonedēļ nerakstīju,bija kauns. Jā,man sametās kauns. Un tas viss pēc tam,kad izlasīju krievu Cosmopolitan rakstu. Centos to tagad pameklēt viņu mājaslapā,bet neatradu.
Bet īsumā atstāstot to rakstu- žurnāliste diezgan sarkastiskā veidā rakstīja par visiem  blogiem un par to,ko cilvēki tajos raksta. Piemēram par tādiem niekiem un stulbībām,kā kāju noberšanu,mēnešreizēm un par šķiršanos no vīra un par to cik tas bijušais vīrs ir stulbs. Smieklīgākais laikam bija tas,ka es tiešām šeit, Sviesta cibā, uzrakstīju par savu kāju noberšanu! Tieši kā žurnāliste rakstīja! Un žurnālistei bija pilnīga taisnība,cilvēki blogus raksta,lai viņus pamanītu un pamanītu to,cik viņi ir oriģināli,forši,kruti,nepārspējami,ideāli.... Taisnība.... Pilnīga taisnība,jo pat tie,kuriem ieraksti ir zem atslēgas,grib lai viņus pamana....
Man vienkārši palika neomulīgi un nospriedu,ja man nebūs ko rakstīt,tad es nerakstīšu neko un nemuļķošos.

P.S. Un tagad ķeršos klāt ķīniešu valodai. :)
 
 
Music: Open happiness
 
 
( Post a new comment )
skandaloza[info]skandaloza on 12. Septembris 2009 - 00:01
Man tāpat kā tev-izkratīju sirdi šeit un palika labāk.
Kaut gan,dažās lietās žurnālistei bija taisnība. Gan nākamnedēļ ievietošu pāris citātus no tā raksta. :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Duplicity[info]duplicity on 12. Septembris 2009 - 01:51
Gaidīšu tos citātus.
Par sevi varu pateikt tā- agrāk man likās, ka neesmu normāl dēļ dažām domām, kuras nāca prātā, bet tagad, lasot dažādus blogus, zinu, ka katram ir savi prusaki. Un mēs esam tik normāli, cik mums nepieciešams :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)