10 Maijs 2011 @ 12:26
 
Apņemšanās trešā diena. Šodien neizturēju un tomēr uzklāju nelielu daudzumu sejas krēma. Uz sejas parādījās nelieli sausi pleķi un sajūtas nebija no patīkamajām. Un izdomāju, ka vakarā tomēr lietošu Garnier Pure Active Exfo-Brusher Wash, jo pamanīju, ka visdrausmīgāk bez skrubja cieš zods un piere. Nezinu kādēļ tā, bet piere man rada visvairāk raizes.
Lai nu kā, ja bez krēma es nevarēju izturēt, tad no skrubja un tās birstītes es gan gribētu atturēties kādu laiku. Bet līdz vakaram vēl tālu, varbūt vēl pārdomāšu.
 
 
( Post a new comment )
+++: yess[info]zefiirs on 10. Maijs 2011 - 16:48
aizej uz drogām, nopēr paciņu baltos mālus(vai rozā), tos mālus sajauc ar ūdeni, lai sanāk putriņo un tad ar pirkstiem klāj uz sejas+viegli apļo, sanāks reizē gan maska gan skrubis.

un lieto nevis krēmu, bet eļļu, tad seja vispār sajūsmā būs.

es, piemēram, nevaru iedomāties, ka ar seju nedarītu neko - man pēc mazgāšanas āda ir tieši kā reklāmās saka - sausa, savelkoša sajūta, citreiz pat sūrst.



kokosriekstu eļļu var nopirkt stacijas tunelī tādā mazā bodītē(tur ir lētāk, nekā biotēkā, piemēram), var, protams, arī internetā pasūtīt, bet tas pacietīgām dvēselēm der, hah)
sezama eļļa gan tanī stacijas bodītē, gan bezmaz visos pārtikas veikalos
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
skandaloza[info]skandaloza on 10. Maijs 2011 - 16:56
Lieta tāda, ka es pašlaik neesmu mājās, bet tur man ir Stendera eļļa, es vienkārši negribēju visu to pudeli stiept līdzi.
Un par tiem māliem noteikti atcerēšos, bet kā jau saku, kādu laiciņu esmu izbraukusi no pilsētas un baudu jauko laiku citur.

Jā, es arī sapratu, ka man tomēr krēms ir vajadzīgs. Vismaz pierei noteikti.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
+++: yess[info]zefiirs on 10. Maijs 2011 - 16:57
aaa, nu skaidrs (:
man pirms kādām pāris nedēļām arī kaut kas dīvains ar pieri un zodu sāka notikt, tad arī sāku tā cītīgāk piedomāt , ka kaut ka jādara, ikdienā es tos mālus nelietoju, bet tagad tāda kā kūre - pāris reizes nedēļā, kamēr izbeigsies (tur ļoti maz vajag sejai)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
skandaloza[info]skandaloza on 10. Maijs 2011 - 17:00
Bet tas stacijas tunelis. Tas ir tur, kur visi veikaliņi? Bet kurā tieši tunelī? Tur it kā divas ejas.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
skandaloza[info]skandaloza on 10. Maijs 2011 - 17:03
Ā. Tu domā āra tuneli?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
+++: yess[info]zefiirs on 10. Maijs 2011 - 18:15
nene. tanī, kas ir otrais no origo puses. nu tur jau nav daudz to bodīšu, izej cauri, un uzreiz redzēsi - tur pārdod visādas eļļas, latvijā ražotus krēmus un tamlīdzīgi (:
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
skandaloza[info]skandaloza on 10. Maijs 2011 - 18:43
Skaidrs, paldies. :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)