skandaloza ([info]skandaloza) wrote 23. Maijs 2009, 14:45
Frederiks Beigbeders "Romantiskais egoists"

"Kino attīstības vārdā tagad būtu labi uzņemt pornofilmu,kurā aktieri mīlētos,viens otram sacīdami: "Es tevi mīlu,"- nevis: "Vai jūti,kuce?". Šķiet dzīvē tā nemēdz būt."

"Kluba Queen programmā atradu jautājumu,kuru sev varētu uzdot Žanna: "Sākot ar cik džekiem mēnesī kļūst par palaistuvi?""

"Kundzes un jaunkundzes,kas lasāt šo grāmatu,ja jums ir precēts mīļākais,apžēlojieties par viņa sievu,nelietojiet spēcīgas smaržas! Ne "Coco",ne "Poison" un nekādā gadījumā- "Rush". Esiet žēlsirdīgas! Jau iepriekš pateicos sievu un viņu vīru vārdā."

"Jo ciniskāks ir cilvēks,jo vairāk viņu pievelk nevainība. Ciniķi mīl meitenes,kuras tic tam,kam viņi paši vairs sen netic. Tāpēc arī Lolitas ir tik pievilcīgas: rodas vēlēšanās kā tādam Drakulam ne tikai uzņemt sevī viņu jaunību,bet arī izsūkt viņu kautrību,nopumpēt viņu ilūzijas,no jauna rast optimismu."

"Rīgā Fashion Club meičām noteikti jābūt ar šķipsnu uz pieres,puišiem-ar grudaku. Šis ir klubs,kur nevienam nav tiesības būt neglītam."

"Vai Eminems būtu amerikāņu Oskars Difrēns? Man patīk šī akā spļāvēja godīgums,viņš uzdrīkstas sacerēt grāvēju par to,kāpēc viņš to sacer. Īsāk sakot,viņš pret mums izturas kā pret idiotiem,skaidro mums,ka bez viņa būtu garlaicīgi,ka viņš mūs piedrāž un ka tieši tāpēc mēs viņu dievinām. Agrāk rokzvaigznes patiešām bija dumpinieciskas,tagad viņu dumpīgums ir cinisks. Dusmu vietā ir nācis skaidrs skatiens. Tāds ir dumpinieciskuma jaunais veids."

Un mans mīļākais:
"Angļos visvairāk neciešu viņu pārmērīgo pieklājību,viņi ir Eiropas japāņi. Viņi nevis mierīgi pasaka: "Ej dirst!"- bet gan savelk skumju ģīmi un iesaucas: "I'm awfully sorry Sir but I'm afraid it's not going to be possible at the moment."
Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..