skandaloza
24 Marts 2011 @ 10:17
 
Es vispār esmu nedaudz šokēta par traukiem lv bezkaunību. Tā kā tās viņu bezmaksas ādiņas ir vienkārši pilnīgākie sūdi, tad es nolēmu sataisīt pati savu. Ok, sataisīju un spiedu uz pogu "lietot"......Un ziniet ko, izrādās, ka lai lietotu pašas izgatavoto ādiņu, man vēl ir jāmaksā tam stulbeņu kantorim 0,49 santīmi!!! Viņi galvu ir atdauzījuši, vai kā?
 
 
skandaloza
24 Marts 2011 @ 14:59
Twilight saga: Ironija  
"Interesanti, ka lai kā arī studijas Summit pārstāvji centušies maksimāli izmantot popularitātes virsotnē esošos romānus, par ceturtās filmas tapšanu joprojām nav skaidrības, jo pastāv domstarpības ar autori par to, cik "atklātai" filmai vajadzētu būt.
Te nu mazliet jāatkāpjas seriāla sižetā- tiek uzskatīts, ka romānu spēcīgais šarms visvairāk slēpjas tieši "erotizētajā atturībā"- varoņu spējā saglābt šķīstību par spīti nepārvaramajām miesas alkām. Seksuālā uzlādētība tā arī trīs pirmo sēriju garumā netiek "atvieglota", jo, lai kā arī abi galvenie varoņi alktu pēc fiziskās tuvības, tā vienmēr saglabā aizliegtā augļa statusu- tā kā vampīrs ir pārdabiski spēcīgs, turklāt vēl atkarīgs no "saldo asiņu vilinājuma", bet Bella vien trausla cilvēciska būtne, šāds pavērsiens viņu attiecībās varētu izrādīties letāls- viņai, protams (šajā kontekstā autores uzstādījums ir viennozīmīgs- lai gan Bellai seksuāls akts varētu beigties ar nāvi, tieši viņa nepārtraukti cenšas Edvardu pavest, kamēr viņam, kurš jau tā visu laiku apvalda savu asinskāri, tiek uzvelta atbildība arī par visām viņu kopīgajām erotiskajām spēlēm, tātad nākas secināt, ka mormoņu priekšstatos ne vien sekss pirms laulībām ir grēks, bet tā arī ir pilnībā vīrieša atbildība). Lūk, un ceturtajā daļā tas, ko visi ir gaidījuši tik bezgala ilgi, beidzot notiek (kaut atšķirībā no visa pārējā- ļoti skopos vārdos). Varoņi ir apprecējušies un, kaut letālās sekas joprojām ir aktuālas, morāli un likumīgi drīkst darīt "to".
Te nu arī ir šī problēma- filmā visi taču gribētu beidzot to redzēt, bet autores pārliecība ir nesalaužama- mormoņi nedrīkst skatīties filmas, kas "nav ieteicamas līdz 16", un, tā kā seksa ainas to par tādu padarītu, tad viņa pati nevarētu filmu redzēt, kas, protams, būtu dīvaini."
Tabita Sīmane @ "Rīgas laiks"

Vēl viens raksts, kuru es nevarēju neielikt. Tātad- seksa ainas mums neredzēt, mīļie. Uzreiz tiks parādīts, ka bērnu atnes stārķis, jo kā gan citādi bērni rodas? :D
Tags: