skandaloza
14 Marts 2011 @ 10:54
 
"Man patīk racionāla sadarbība, muļķīga labestība nav man tīkama. Daudzi brīnās, kad stāstu- nekad neesmu sajūsminājusies par pozitīvajiem varoņiem, fejām un princesēm, bet gan par sliktajiem. Man patīk briesmoņi! Tie parasti pasakās aprakstīti ticamāk, reālistiskāk. Es atbalstu patiesību bez liekulīgiem, saudzējošiem skaistiem meliem- lai cik tā neizrādītos rūgta."
/Ksenija Sobčaka @ Santa./

Kādu laiku atpakaļ izteicu savu, dziļi subjektīvu, viedokli par žurnālu "Santa", kas dažiem likās kā nepieņemama zaimošana. Tagad varu izteikt arī daudz korektāku viedokli, lai gan.....nē, nevaru gan. Īsāk sakot, tiem, kam interesē tāda veida žurnāli- tas arī lasīs, kam nē- nu tad arī nē.
Taču vienu lietu gan varu bilst. Es tiešām cenšos saprast, ka tas ir tāds žurnāla formāts- tāds glamūrs, bohēmija, pārgudri spriedelējumi... Taču liekas, ka žurnāla veidotāji dzīvo kaut kādā paralēlajā pasaulē. Reti kura šeit publicētā lieta maksā tīri simboliski 5 latu robežās. Aromātiski sausie ziedi? 5 ls? Nu, nē, taču! 20 ls. Protams, ka gribas smukāk un tā, taču nav saprotams uz kādu naudas maku tad viņi īsti orientējas, ja vēl vakar dzirdēju, ka bezmaz vai puse Latvijas dzīvo uz sociālajiem pabalstiem. Jāsaka, ka tas tā arī paliek smuku bildīšu līmenī un nekas vairāk.
Tags: