skandaloza
03 Augusts 2010 @ 11:14
 
Vakar skatoties VH1 100 Most shocking music moments, es nenormāli pārsmējos. Tie, kas arī redzēja, piekritīs man. Un liekas, ka starp tām visām 100 vietām, visvairāk izcēlās tieši 61. vieta- Ozzy Osbourne / Nikki Sixx gross out contest.
Īsumā stāsts bija par to, kā Ozijs un Nikijs saderēja par to, kurš izdarīs vispretīgāko lietu. Viss sākās ar to, ka Ozijs iešņauca nāsīs skudras. Nikijs neatpalika un izlēma uzčurāt uz zemes un nolaizīt savu urīnu no tās....bet! viņam nesanāca, jo Ozijs nogrūda viņu malā un pats izlaizīja viņa urīnu. Ak, dievs, tas bija smieklīgi! :D

Āāāā, un šorīt lasīju tvnet rakstu par kādas sievietes darba meklējumiem. Un šim es piekrītu 100%-
"Tajā pašā laikā mani pārsteidza nesagatavotība no konkurentu puses interviju laikā. Nostāja, ka nekas īpašs nav jādara, mani tāpat pamanīs. Vai arī pilnīgi muļķīgas un nepārdomātas atbildes uz jautājumiem. Piemēram - esmu pieteikusies šai vakancei, jo vairākus gadus neko neesmu darījusi un padomāju, ka neko nezaudēšu, ja nosūtīšu CV.
Daži uz tikšanos bija atnākuši pusķemmētiem matiem, tērpti brūni-pelēkos izstaipītos džemperos, sakombinētos ar melnām biksēm, pieteikumus bija sūtījuši no e-pastiem ar nenopietnām adresēm, piemēram, sexychikse@bla-bla.com vai krutoj_pacan1988@bla-bla.lv utt."
Un par tām e-pasta adresēm arī ir pilnīga taisnība. Es, piemēram, jau labu laiku atpakaļ "rezervēju" e-pastu ar savu vārdu un uzvārdu.

Kā arī, es zinu, ka to ir ļoti ļauni teikt, taču vakar vakarā, izejot ārā, es sajutu rudeni. Viss gaiss pēc tā smaržoja.
Tags: