skaabiitis - [entries|archive|friends|userinfo]
skaabiitis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[25. Sep 2007|14:39]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
dažkārt svētdienas var izvērsties par vistusaināko dienu. gadās. un vēl pie tam mums divatā. gājām vecpilsētu lūkoties, nu vienkārši pablandīties. bijām upes otrajā pusē, tā ir pilsētas puse, kurā ir visas vīna darītavas, noliktavas utt. gajām ar cerību ietikt kādā vīna degustācijā, nu gribējām kaut ko nogaršot. blandījāmies, blandījāmies un meklēto atradām. laikam, taisnība jau vien ir, ka tas kurš meklē, tas arī atrod. uzgājām vienu lielu baltu telti, kurā kaut kas notiek, protams, nēesam jau vakarējās, gājām iekšā. tur visi sataigā ar glāzītēm un visi iet pie stndiem un dabū vīnus garšot par velti, mmm, a kur tās glāzīts dabūt??? bet viss nāka rlaiku, tagad zinam, ka glāze portugāliski ir copos, kura bija mums jānopērk par 1 eiro. un tagad jau mums bija leganta glāzīte rokā! un tagad jau atlika tikai vien..... nu jūs jau paši saprota. kopumā nogaršojām kādus 15 vīnus, tai sakitā 2 šampaniešu. tur satikām 4 amerikāņus (divi pusmūža pārīši), viens no tiem bija kaut kāds šiška iekš google un tādām lietām. saruna sākās tā, ka viens no večiem domāja, ka arina šajam pasākumam ir par jaunu, jo deva viņai tikai 17, bet viņa sieva mums apskaidroja, ka viņiem meitai ir 35, bet viņš vēl domājot, ka tikai 18, tāpēc lai nesatraucoties. njā, tā diena bija jauka.
vakar, pirmdiena, ejam uz skolu ar domu dabūt time-table, bet, kā jau mumstas pierādījies vairākkārt, to nedabūjām, būšot tikai otrdien, nu labi, mums vēl viena brīva diena. bet gribējās, lai viss aju saķas, nu cik tad var atpūsies, ne? tāda sajūta, ka viss brīvlaiks un vasara ievilkusies par veselu mēnesi. no vienas puses jau jauki! vakar, nezinādamas ko īsti darīt, aizgājām uz okeānu peldēties, o jēe, tas bija kaut kas, viļņi lieli un ūdens tik auksts, domāju, ka baltijas jūra taad nav vēsāka. bet bija patīkami. ieejam, izjūtam ūdeni un viss, nemaz tik ātri negribas nākt ārā. bet pēc iznākšanas vēl dubultpatīkama sajūta, aukstums vairs nav aukstums, bet patīkamas siltuma trīsiņas, kuras tiek papildinātas ar vēja pūsmu, kas žāvē mūsu ķermeni. patīkami.
liekas, ka tagad būs nelielas problēmas ar internetu mūsu dzīvoklī, tagad ir tikai viena vieta, šajāsdaudzjās telpās, kuras varētu noķert netu, tāpēc vakar četri cilvēki sēdējām balkoniņā un neviens cits tur pat kāju nevarētu nolikt, jo vietas vienkārši nebija. tā ir mūsu interneta kafejnīca, bija jautri. un algiras runāja caur skaipu lietuviski, un tad ir lietas, ko saprotam no viņa teiktā. bija draudzīgi. un vakars beidzās ar mūsu pašreizējās četrotnes uno kāršu spēli.

rakstīts: otrdienā, 25.09.2007.
Linkielikt domu