sirualsirual's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, May 8th, 2018

    Time Event
    12:12p
    daļas no manis ir kļuvušas nemirstīgas
    cik man zināms, līdz šim esmu parādījies trīs literāros sacerējumos, kas nav manis rakstīti. vienā parādos ar iniciāļiem, divos anonīmi. divi no tiem ir publicēti. vienā no publicētajiem ir mani iniciāļi un manis veiktu darbību atainojums, otrā ir manis veiktu darbību atainojums, pārnests citā kontekstā.
    1:14p
    divi scenāriji, kuros esmu izjutis, kā māksla neitrālā un nelabvēlīgā veidā iespaido pasauli:

    vienai draudzenītei bija paradums mani pārtraukt (komiskam efektam, ne tikai tāpēc, ka runāju sūdu). šo manieri, man šķiet, viņa bija pārņēmusi no sitkomiem, kurus skatījāmies.

    ar citu draudzenīti bijām noskatījušies gone girl, un kādā strīdā, kas norisinājās pēc tam, es intuitīvi nojautu, ka viņa, iespaidojoties no filmā atveidotā pāra intensīvajām attiecībām, man pārmeta noteiktu darbību neveikšanu kā nemīlestības formu; viņa gribēja, kā bija bijis filmā - vai vismaz vairāk tādā veidā, kurā viņai bija licies, ka bija filmā.
    1:22p
    vakar uz brīdi biju kompānijā, kurā cilvēki vairāk nekā es izmantoja angļu valodu. domāju - varbūt vienkārši esmu vecākais no viņiem. bet vecumu starpība, ja tāda vispār bija (nenoskaidroju), šķita niecīga. lūk, cilvēki kā cilvēki, bet angļu valodā runāja vairāk nekā es!
    4:45p
    I am already gone, waving at you from up high
    vēlētos jūs informēt: esmu izdomājis kombeku jūsu aizvakar izteiktajai aizskarošajai piezīmei

    << Previous Day 2018/05/08
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba