Mon, Dec. 18th, 2017, 11:00 am
[info]sirdna

Manā galvā (laikam jau jūsējā arī) dzīvo kādas sešdesmit apakšpersonības. Ir apzinīgais departaments. Tas atbild par mošanos laikā no rītiem, ielien jebkurā sapnī un paziņo, ka prieki beigušies un jālien laukā no gultas. Vēl ir pāris enciklopēdistu, kuri izraks laukā jebkuru atmiņu, bet ne uzreiz. Ja es kaut ko nevaru atminēties, es saku - veči, ir tāda lieta, vajag. Pameklējiet. Jūs mani zināt, es parādā nepalikšu. Un pēc dienas vai divām, hops, ir, atrada arhīvos, nopūta putekļus un izcēla gaismā. Paldies, es viņiem saku, baigie malači jūs esat, un šie tādi laimīgi un lepni iet atpakaļ uz saviem ofisiem, tetri spēlēt līdz nākamai reizei.

Tad ir juridiskais departaments, viņiem liekas, ka viņi dara labu un noderīgu darbu. Tur ir kādi trīs likumu tārpi, kuri atbild par to, lai es nekad neaizmirstu netaisnības, kuras man nodarītas pirms 40 gadiem. Katram sava pieeja un argumenti, viens ir eksperts iekš romiešu, otrs iekš anglosakšu tiesībām un trešais ir eksperts по понятиям. Visus trīs vienlaicīgi pieveikt un pierādīt, ka šodien ir cits gadu tūkstotis, man pagaidām nav izdevies.

Tad ir Omnicentrs, kantoris, kurš gādā par izklaidi. Operatori vāc informāciju - kādi trīs uztver valodu, vēl pāris ķer vizuālos tēlus un trīsdesmit interni paniskā steigā dragā pa klaviatūrām. Tas viss nonāk Omnimetrā, lieljaudas superdatorā, kurš iespaidus un tēlus izmētā pa plauktiem un mēra spriegumu starpības starp dažādiem objektiem, atlasa labākos un tur pa rokai buferī. Tad, gadījumos, kad juridiskais departaments atkal pārcenšas, man pa rokai ir svaigs joks, ko pastāstīt pašam sev. Ja spriegumu starpība ir pareizā, es pasmīkņāju un varbūt vēl kāds blakus, un tad Omnicentrā ir lieli svētki, visi klapē cits citam pa plecu, dala prēmijas, svin un sēž ar plikiem dibeniem uz kopējamā aparāta. Bet tikai uz pussekundi, jo šis darbs nedrīkst apstāties.

Vēl ir ekspertu komisija, kura ik pēc desmit sekundēm klasificē telpā esošās sievietes un tad notur debates un vēlēšanas par to, kuru šoreiz definēt par pašu labāko. Juridiskais departaments pieprasa šo pasākumu slēgt pie velna vecāsmātes, jo par tādām izdarībām pienākas ne ar ko neaprakstāmi sodi.

Vispār, liela jezga.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.