Fri, Jul. 15th, 2016, 10:32 am
[info]sirdna

Nu, ko, laiks zaudēt nevainību?

Kolēģi piemin kaut ko par Nicu, feisbukā runā par Nicu, klabā runā par Nicu, Nica te, Nica tur, Nica viskautkur. Kas tieši tur noticis - nezinu, par to nerunā. Notikušas nedefinētas šausmas.

Tagad esmu izvēles priekšā - vai man līst ziņu portālos un izlasīt kārtējās šausmas un pašausmināties, vai nē? Ko man dos pašausmināšanās? Padarīs bailīgāku? Bitch, please...:) Padarīs informētāku? Hm, es tāpat zinu, ka tur pilns ar plānprātīgiem galvu griezējiem, nekā jauna. Padarīs gudrāku? Mhm /sarkastiski/

Slavenie sūfiju/Sokrāta/Ēzopa/Brahmaputras/ filtri. Vai tas, ko vēlies teikt ir labs? Patiess? Noderīgs?

Ja pielietojam šos filtrus ziņām, ka kādiem kaut kur kaut kad kaut kā ir sūdīgi, ko mēs iegūstam? OK, ar zināmu pielaidi varētu pieņemt, ka tās ziņas ir patiesas. Bet tās noteikti nav labas un ne noderīgas. Varbūt tās padarīs mani par labāku cilvēku, iedegs manā sirdī līdzcietību? Ne, neiedegs un nepadarīs.

Bet ziņkārība, protams. Gribas datus, kas pastiprinātu kaut kādus manus uzskatus, piemēram, ka "tie tur", nu, rasu un tautību pārstāvji, kuri parasti nodarbojas ar šādām lietām, ir slikti cilvēki un tiem ir jādara pāri.

Es padomāšu, vai man lasīt, vai ne.

updāte. OK, izlasīju. Patīkami, jo tagad man ir vismaz kaut kāds iemesls negribēt vazāties pa pūļiem un troksni. Bet ziņām ir komentāri, lūk, tur glabājas zelts. Jo raksta, kuru lasīju, beigās, bija saraksts ar "pasaules līderiem", kuri izteikuši līdzjūtības (vēl viens iemesls, kāpēc negribu būt pasaules līderis, jāizsaka līdzjūtības, veh). Nu lūk, pasaules līderu saraksts sastāv no Obamas, Sarkozī, Justin Trudeau, kaut kāda klerka Londonā, kur nav priekšniecības, un tadamm - Donalda "Blondā Grēka" Trampa.

Vot, tās ir šausmas.

updāte 2 Pozitivus. Daudz cilvēku. Troksnis. Alkohols. Pagrimums un Izvirtība Allāh acīs. Šoseja. Fūres. Nu, nu.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.