Tue, Aug. 4th, 2015, 09:53 am
[info]sirdna

Senos laikos, 18.jūnijā, es internetā pasūtināju mobilā telefona vāciņu šokprūfo defenderi. Kāda runa, teica internets, pēc Jāņiem būs klāt, kaujiet trekno teļu.


Attapīgākie no lasītājiem droši vien nojauš, ka ne nu pēc Jāņiem, ne Pēteriem tas defenderis neieradās, savādāk jau es negrabinātu šos blaugznu nokaisītos taustiņus.

Tātad, paiet jūnijs, iestājas jūlijs, es tvīkstu un ilgojos, bet defendera nav. Rakstu pārdevējam, ziniet, es jūs cienu kā personību, bet kur mans šokprūfais, e? Pārdevējs dziļdomīgi klusē.

31.jūlijā es grūši nopūšos un nopērku to defenderi vēlreiz. Un raugi. Šorīt pasta kastē gozējas divas daiļas paketītes. Pirmā, spriežot pēc štempoga, ir pienākusi "Piegādes punktā Rīga-2" 4.augustā, tas ir, šodien. Ļoti jauki un operatīvi, es priecājos, stūķēdams telefonu šokfrūfā defendera apskāvienos. Nez, kas ir otrajā paketītē? Pareizi, vēl viens defenderis.

Otrā pakete ir pienākusi 31.jūlijā un šo laiku, es tā pieņemu, ir pavadījusi ekskursijās pa mūsu ziemeļu Parīzi. Paketē ir papīrs, kas apgalvo, ka tā ir pirkta 18.jūnijā.

Nu, ko, man tagad ir divi Nokia Lumia 830 šokprūfie defenderi daiļi zilā krāsā. Kādam vienu nevajag?

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.