Tue, Nov. 4th, 2014, 05:23 pm
[info]sirdna

Par gulēšanu.

Vislabākais miegs, kā zināms, ir tā minūtīte pēc tam, kad ir nobrēcies modinātātājs. Daļa smadzeņu filtrē realitāti, atceras, kur atrodas, kā sauc, personas kods, īpašās pazīmes, sodāmība, apeņu iespējamās koordinātes, uz kuru pusi ir tuvākā izeja un citas vitāli būtiskas lietas. Pārējā daļa kaifā vārtās pa gultu un izbauda eksistenci.

Ja man vajag aizmigt cieši un fundamentāli, tad teicami palīdz grāmata vai mazais komputators, kuru var uzsēdināt uz vēdera. Komputatora labā īpašība ir austiņas, kuras bloķē suņa rējienus, bērnu kaušanos un zvanus pie durvīm "ziniet, mums tur šausmīgi tek/nekas netek". Komputatora trūkums ir tā trauslums. Grāmata iemidzina tikpat labi, turklāt grāmatu var bez bažām nomest zemē vai gulēt uz tās, toties tai nav skaņu atslēgšanas funkcijas.

Galvenais, ir neizlaist no rokām grāmatu vai komputatoru, lai daļā smadzeņu paliek šī neatliekamā trauksme, vaimandieniņ, bet man taču jālasa grāmata/jāskatās Quite Interesting. Šī trauksme padara snaudienu īpaši saldu un iemidzina ar garantiju.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.