Tue, Aug. 12th, 2014, 02:12 pm
[info]sirdna

Tas bija sen un tiešām, tikai dažas reizes. Droši vien nezinu visas tās smalkās virtuves nianses, bet uzvārīt rīsus un sarullēt tos desiņā nav daudz dižāka kulinārija par jaunības smilšu kūkām. Drusku jāiemanās, lai pildījumam paliek rūme, un tas ir aptuveni centrā, tas gan. Man neizdevās.

Vot, kurš māk sarullēt kārtaino mīklu, tas ir virtuves virtozaurs. Vai cept milzīgu gaļas kluci un tad pateikt, kad tas ir gatavs. Par visādiem glazētiem burkāniem es i nerunāju. Vai visādi maisīti ēdieni, tur, zupas vai sautējumi, kur vispirms ir jāvāra tas un tikai pēc tam šitas, un tas tikai kopā ar šito, to mans prāts nekad neaptvers.

Un "vāra, kamēr gatavs" tā ir šausmīga frāze. Sliktāk ir tikai "apcep zeltaini brūnus", fu!

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.