Tue, Jul. 4th, 2006, 01:32 pm
[info]sirdna: Goroskops ar speķi un karbunkulu, un sprāgstošu serveri, un mirlīnijām, un debilitāti

Daudzus gadus no šis XYIņas biju izvairījies, bet tagad nepārvaramas ziņkāres pēc nospiedu linku. Izlasīju. Un guvu vēl ciešāku pārliecību, ka visas šitās populārās izdarības ir galīgi garām.


Strēlnieks
(22. novembris - 21. decembris)

Ietekme: Jupīters (whatever)
Simbols: Kentaurs – Strēlnieks, zvaigznes, zizlis, augšā pacelts pirksts (es pat zinu, kurš)
Krāsas: zila, gaiši zila, violeta, tumši-sarkana.(nu, un ko tagad? Man no dzeltenas krāsas uzmetīsies kraupis?)
Akmens: topāzs, ametists, hrizolīts, tirkīzs, opāls, karbunkuls, safīrs, smaragds, ahāts. (Same shit. Kas vainas rubīniem? Nevibrē gana harmoniski ar manu auru, lai Dievs nogrābstās?)
Metāls: cinks, skārds. (Cinkotais skārds rullē, es tā sapratu. Man ēst no skārda bļodiņas?)
Puķes: neļķes, narcises, rudzupuķes, palmas. (papildus visam stulbumam palma tagad ir puķe)
Anatomiskā emfāze: locītavas, gurni, aknas, galvas un kakla slimības līdz 30 gadiem, nervu (smadzeņu), pēc 50 gadiem, vēnu paplašināšanās, vairogdziedzeris. (Šozanah ir emfāze? Un manu nierakmeni kaut ar vienu vārdiņu būtu pieminējuši!)
Talismans: pakavs, Salamandra
Laimīgā diena: ceturtdiena. (whatever...neko sevišķi laimīgu neesmu ievērojis. Tiesa, ne reizes neesmu nosprādzis ceturtdienā)
Nelaimīgā diena: trešdiena. (Ojā, esmu daudzreiz nosprādzis trešdienās!)
Labvēlīgie cipari: 3 (visi, kas dalās ar 3), 4, 9. (Jopcik, un man uz rokām ir pieci pirksti! Mīļais "Sīrupiņ", vai man nocirst divus, lai es būtu laimīgs?! Un ko darīt ar acīm? ...Bļah.)
Valstis: Portugāle, Ungārija, Dienvidslāvija, Spānija, Latīņamerikas valstis (izņemot Meksiku un Brazīliju), Arābu valstis. (Respektīvi, pis pa trasi, tevi te nevienam nevajag. Paldies. Akurāt tādu motivāciju man vajadzēja.)

Tie, kas dzimuši no 23.novembra līdz 2.decembrim – Merkūrija ietekmē – drošsirdīgas personas, neatkarīgi, jūtīgi, ar stingru garu, aizraujas ar medniecību un sportu.
Svarīgie gadi: 36, 40. (Va pervih - esmu gļēvs un atkarīgs kā neviens cits, un mans gars ir stingrs kā puņķis uz drāts. Va vtarih - no medniecības izvairos kā no jebkuras apbruņotu žūpu kompānijas un ar sportu aizraujos tad, kad vēders sāk pīties pa kājām)

Strēlnieku zīmē dzimušo veselība

Ja Strēlnieks neesot vieglprātīgs nesabojās savu veselību, tad viņam ir iespējas nodzīvot līdz vecumdienām veselam un prātīgam. (Tātad man būs jāaptekalē citas zīmes, kas vecumdienas piedzīvos kā plānprātīgi paralītiķi. Super. Paldies.)

Visbiežāk cieš gurni, plaušas, aknas, rokas, pleci un zarnas. Bieži vien ātras braukšanas dēļ cieš avārijās, bet ilgi slimnīcā Strēlnieku nenoturēs, viņš veseļojas diezgan ātri. (Kāda, bļinnahren, ātra braukšana?! Viņi saka, ka es pārsniedzu ātrumu? Kur, kad? Lai pierāda un tad lecas!)

Strēlniekiem bieži gadās, ka uz kājās jeb rokas ir sestais pirksts.(OMFG...kāds pārsteigums - man ir tikai pieci! Nu, bet gandrīz pareizi, tikai viens pietrūka...kāds apbrīnojami precīzs horoskops!)

Disponēti tuklumam. Cieš no dermatozes un lumbago.(Resni kā cūkas, tā arī pateiktu. Bet nē, disponēti. To biš - var būt resns, a var būt arī nē. Kolosāli. Ģeniāli. Mans ir gar zemi.)

Strēlnieka zīmē dzimušo temperaments un raksturs

Var būt apņēmīgi un ar skaidru prātu, ar labu spēju uzstāties auditorijas priekšā. Daži daudz ceļo, kā domās, tā arī īstenībā, citi kolekcionē kaut ko. Viņam piemīt augstais gars. Var kļūt par pazīstamiem egomaniakiem. (Man piemīt nulle apņēmības un prāts ir vai nu biezā miglā vai galīgi atslēdzies. Auditorijas priekšā es murminu, un esmu garlaicīgs un stīvs. Nekur es neceļoju, tas vēl trūka. Jā, kolekcionēju sērkoku kastītes. Uzdāviniet man kādu. Un paši jūs esat egomaniaki!)

Bet, kā negatīvie, tā arī pozitīvie , aktīvie un pasīvie viņi uztraucas par stāvokli sabiedrībā, grib iespaidot, un, lai iespaids paliktu uz ilgu laiku, sapņo atstāt kaut ko nozīmīgu nākotnē pēc sevis. Vairāk par citiem cilvēks – kentaurs grib būt par pilnīgo cilvēku, bieži sasniedz to brieduma gados, dažreiz ne agrāk par 60 gadiem, kad jūtas sauc vietu un ļaužu maiņai. (Jā, es sapņoju, ka jūs šito izlasīsiet un uz visiem laikiem uzliksiet mīksto šādiem horoskopiem. Tas būtu mans veltījums pasaulei)

Pieaudzis Strēlnieks – brieduma zīme, pabeigts, sievietes bieži sasniedz konkrēto augumu – fizisku, sociālu, garīgu. Var līdzināties amazonei, tiecas pārspēt vai līdzināties vīriešiem šaušanā ar loku. Pazīstama Sieviete – Strēlnieks, kura amputēja abas krūtis, lai nokļūtu Tibetes klasterī un uzrakstītu rakstu par mūku dzīvi.(Pati sev amputēja? Malacītis! Nu, un kuru tagad tas viņas klecerējums interesē? Bija pupu vērts?)

Daudzas lesbietes ir dzimušas Strēlnieka zīmē. To raksturo gaume ģērbties, pēc uzvalka, sporta biksēm un žaketēm, īsām frizūrām un dārglietām. Neskatoties uz stilu, viņām patīk kvalitāte. (Man arī patīk kvalitāte, bet nelaime tāda, ka tagad ražo vienus vienīgus sūdus, tikai zīmols izšķir, vai tas būs tavs pizģeckijs desmittūkstoš jevro Armānis, kas izjuks pa šuvēm pirmajā lietus gāzē, vai arī tās būs kurpes par pieciem latiem no Saulītes.)

Sportistiem vīriešiem patīk importa svīteri un šalles, bet var izskatīties arī kā diplomāti.(Tas ir, neraugoties uz muskuļiem, es atgādināšu pielaizīgu un nekam nederīgu glumiķi? Vai arī, neraugoties uz izglītību un pieredzi starptautiskajās attiecībās es izskatīšos pēc uzpumpēta dauņa?))

Strēlnieku zīmē dzimušo profesijas (nu, nu?)

Jaunībā domā par augstām iespējām izglītībā, dažreiz pārspīlē. (Tik tiešām, pabeigt universitāti ir pārāk daudz tādam lempim. ) Patīk spēlēt nozīmīgākas un būtiskākas lomas, raksturu parāda augstā amatā. Nepatīk sarežģīts darbs, labāk strādā kolektīvā, nekā vienātnē. (Strādāt kolektīvā man nepatīk un es to neprotu. Vēl pretīgāk ir tikai būt par vadītāju. Nu, izņemot pavisam resnu bosu, kas nedara vispār neko)

Priekšniecību vai nu godā, vai atklāti karo ar to. Plaša darbības sfēra – no zirgkopības līdz garīdzniecībai, astranomijai, labi prot strādāt ar kokmateriālu. (Atkal nepareizi - es lienu pakaļā pats un bez ziepēm, un dziļi, un atsperdamies. Tas, ka varu strādāt jebkur un par jebko - tipiski šī, es atvainojos, horoskopa garā. Ar kokmateriālu - neprotu neko, pat ne naglu taisni iesist!)

Var kļūt par izciliem sportistiem, vingrotājiem, braucējiem, un sacīkšu organizātoriem, namdariem, pavāriem, viesnīcu īpašniekiem, tulkotājiem, politiķiem, reportieriem, pētniekiem, botāniķiem, misionāriem, kazino īpašniekiem, juristiem, tiesnešiem, garīdzniekiem.(Pārbaudījis neesmu, bet varētu būt taisnība. Kā datu bāzu speciālists esmu drusku sliktāks ar sūdīgu)

Ne īpaši labi prot pelnīt, jo var būt vai nu pārāk neatkarīgi, vai pārāk nodrošināti naudas jautājumā. Var būt kolosālas neveiksmes, un, neskatoties uz to, viņi ir nelabojami blēži vai spekulanti. Prasa daudz ērtības. Daži uzskata, ka tērē laiku pelnot naudu. (Neprotu gan pelnīt, svēti vārdi. Nespekulēju, tam man pietrūkst, prāta un enerģijas. Ērtību man vajag tikai vienu - dodiet man daudz naudas un nelieciet strādāt! Pat to laika tērēšanu gan ir taisnība. Tik daudz vērtīga laika aiziet postā, kuru es varētu pavadīt, spēlēdams datorspēles!)

Strēlnieku partneres bieži ir sievietes, kas jāuztur.(Savādi, neviena miljonāre mani neņēma...kuces)

Strēlnieka zīmē dzimušo mīlestība

Strēlnieku uguns ir nesalīdzināma ar Auna un Lauvas uguni. Izdegušas, bet vēl nenodzēstas ogles ar kaislību iekšā. Bezgalīgi mainīgais Strēlnieks var likt manīt par sevi. (Grūti nepamanīt spalvainu resni)

Daži ar dažādiem paņēmieniem virza savas bultas vertikāli uz augstām garīgām virsotnēm. Viņi mēklē partneri, kurš stāv daudz augstāk, par to Strēlnieks ir gatavs pārdod savu ideālo kaislību. (Es tik dauniskus savārstījumus nesaprotu. Laikam pārāk gudrs)

Citi izvēlas horizontālus mērķus, lai beigās nevienu nesāpinātu. Mīlestība ir sports, piedzīvojumi, aizrautība. Galu galā mērķis un bulta ir viens un tas pats, nomērķēti uz viņa paša sirdi. (Same shit. Es tik dauniskus savārstījumus nesaprotu.)

Vīriešiem – Strēlniekiem patīk komforts, noteiktais atmosfēras vieglums, greznības, patīk sievietes, kuras ne tikai paceļ viņu pašapziņu, bet arī labi vada saimniecību bez vīra klātbūtnes. Viņi var būt labi tēvi un aizstāvji, bet mīl izmēģināt savu vīrieša būtību. Var būt neuzticīgi vīri uzskatot, ka tā ir viņu priekšrocība. (Jā, man patiktos, ja nekas nebūtu jādara ne tikai darbā, bet arī mājās. Labs tēvs...he. Kas ir "vīrieša būtības izmēģināšana", to es atstāju horoskopa sastādītāju sīkajai, pliekanajai, izvirtušajai un pretīgajai iztēlei)

Neviens vairāk par viņiem nejutīs tik divējādu mēra sajūtu. Viņi paliek greizsirdīgi, ja viņiem atmaksā ar to pašu. Nepiedod nodevību, it īpaši, ja domā, ka par to zin citi. Strēlnieks ienīst strīdus un izvairās no tiem. (No strīdiem bēgu bļaudams, jo esmu bailīgs un drebelīgs. Nododiet mani, cik gribat, tikai nekaujieties)

Gan vīrieši, gan sievietes dod priekšroku partnerim ,kas izceļas citu cilvēku vidū. Ne tikai no citas sociālās vides, bet arī no citas rases un reliģijas vai citas valsts, uz kuru viņi būs priecīgi aizbraukt un dzīvot. (Nē, man nav ilūziju, ka citā valstī es pēkšņi palikšu par normālu cilvēku. )

Strēlnieks būs laimīgs gan laulībā, gan draudzībā ar Dvīņiem, Auniem, Ūdensvīriem, Svariem, Lauvām. Vienmēr jāizvairas no Jaunavām. (Mans labākais draugs ir Jaunava un es apprecējos ar Vēzi. Horoskopa pēdējā aplamība, paldies Dievam.)


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.