silpurene - spams [entries|archive|friends|userinfo]
silpurene

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

spams [9. Feb 2009|01:55]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[kasete magnetafonā |kings of convenience- surprise ice]

nu re, draudziņ! sēžu gultā, apkārt pērlīšu paciņu bardaks un es jūtu, ka no nākamās naudas būs jāpērk tā celtniek-onkuļu kaste, kurā viņi glīti var sakārtot savas naglas, dībeļus un skrūves. kārtībai jābūt.
kopš māsa uzdāvināja tās īstās plaķenes, esmu savus čehu stikla kalnus pārvērtusi par vienkāršiem, neuzkrītošiem, bet patīkamiem auskaru pāriem. smejos, jo kam man 20 auskaru pāru? divus pārus gan- iesaiņoju jau kā dāvaniņas!
par ko es sašokējos - nu re, viena čehu stikla muciņa maksā ap 40 santīmiem, auskaru āķīsi labi ja santīmu gabalā (jo saimnieces jau iepērk vairumā) un cik tā darba uzlikt uz naglas - gatavs!  pašizmaksa svārstās, bet lats nu var sanākt. nu re- bet citi cibā tādus auskarus pārdot par 4 latiem pārī un es domāju par ko man būtu jāšausminās, par tiem, kas tādu naudu maksā, vai tiem, kas tādu maudu prasa! bet nu jā,ēst gribas visiem un pucēties arī!
Linkčau

Comments:
[User Picture]
From:[info]smille
Date:9. Februāris 2009 - 08:59
(Link)
Āķīši ir dažādi un arī muciņas/pērlītes/stikliņi var būt ļoti dažādās cenās. Esmu pati sev taisījusi vienkāršus auskariņus, pie tam izejvielas pērkot asv, un pašizmaksa pārim sanāca ~4.00 ls (tiesa gan ar sudraba kājiņām).
[User Picture]
From:[info]smille
Date:9. Februāris 2009 - 09:00
(Link)
es cibā neko netirgoju un nepērku, es tikai par to, ka nav nemaz tik viegli atšķirt bildēs to pērlīti, kas maksājis santīmus no tā, kas pāri latam vai diviem.
From:[info]b_bumbuls
Date:9. Februāris 2009 - 09:01

ļ ī

(Link)
Es sēžu un domāju tagad..
tad, kad es Tev pērlītes devu, tu no manis to makšķerkasi arī dabūji? Sit mani nots, bet atmiņa īsāka par par kājas īkšķi.
[User Picture]
From:[info]silpurene
Date:10. Februāris 2009 - 18:22

Re: ļ ī

(Link)
ir pie manis tava aukla. vajag, mazā?
From:[info]b_bumbuls
Date:10. Februāris 2009 - 19:16

Re: ļ ī

(Link)
Nejau aukla. Kaste!
[User Picture]
From:[info]silpurene
Date:10. Februāris 2009 - 19:23

Re: ļ ī

(Link)
nē, kaste nē ;D
From:[info]b_bumbuls
Date:10. Februāris 2009 - 19:24

Re: ļ ī

(Link)
Tad varu Tev kasti piedāvāt. Pārāk liela nav, bet kaut cik, jā.
[User Picture]
From:[info]alniz
Date:9. Februāris 2009 - 09:54
(Link)
bet darbs maxaa naudu arī.... salikt, sataisīt, saskrūvēt un ko tik vēl ne... savas 2h noteikti būs... un elektrība, telpas un whatever ko vēl patērē... man lieka,s ka tik draugiem portālā tādi auskariņi ap visiem pacmit 20 latiem normāli nemaxā....