silpurene - [entries|archive|friends|userinfo]
silpurene

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[15. Jul 2011|00:30]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]
[kasete magnetafonā |library tapes- above the flood]

šķiet, kopš šīs dienas mana ciba varētu saukties "vientuļas meitenes dēkas strādajot divos darbos, cenšoties sakrāt naudu, lai apciemotu draudzeni Islandē"- un zem tāda virsraksta ir tik daudz ko stāstīt, bet tā kā nevienu tas tāpat neinteresē es vienkārši turpināšu šo to šeit ieskicēt pati sev, lai drūmos ziemas vakaros būtu ko lasīt un atcerēties! Bet nu- darba nedēļa ātri pagāja tādā vieglā amziera gaisotnē, kā nekā vienīgie darba kolēģi, kurus es pazīstu ir divi feini puikas no fakultātes- ļoti asprātīgi un izpalīdzīgi- cilā man mapītes no augšējiem plauktiem, jo esmu par īsu, lai pati tās aizsniegtu. Un otrs darbs -nezinu kā to raksturot, kaut kas starp gidu un ekskorta meiteni (smejos, jo puse  ar ko man ir darīšana ir ģimenes cilvēki, jā, jā arī tās ārzemju mājsaimnieces, kuras mazgā traukus un gludina pat zeķes )- pilnas kabatas ar salvešu driskām, uz kurām ir vārdi ar norādi find me on facebook, kuras es, ak zostiņas jaunkundze,  pamanos  pazaudēt...
Linkčau

Comments:
From:[info]rutku_teevs
Date:15. Jūlijs 2011 - 00:44
(Link)
"[...] un zem tāda virsraksta ir tik daudz ko stāstīt, bet tā kā nevienu tas tāpat neinteresē es vienkārši turpināšu šo to šeit ieskicēt pati sev [...]"

Neesi tik kritiska! Tu proti interesanti rakstīt, tādēļ noteikti atradīsies cibiņi, kuri lasīs.

[User Picture]
From:[info]f
Date:15. Jūlijs 2011 - 07:51
(Link)
vienīgais, kas traucē lasīt, ir tas, ka manā žurnālā tavi ieraksti... melns/gandrīz fonts uz melna/gandrīz fona praktiski nav redzams :)

bet es gan labprāt lasītu par to, kā tev veicas.
[User Picture]
From:[info]silpurene
Date:16. Jūlijs 2011 - 22:48
(Link)
pamēģināšu rakstīt ar ziliem burtiem! Un prieks dzirdēt no Tevis, ka esi ar mieru lasīt, jo vismaz man Tavi ieraksti ir laba piedeva pie kafijas krūzes un cerams, ka es kaut ko interesantu varu arī citiem piedāvāt!