10. Februāris 2007

ōh, runājam atskaņās:)
tur ir austrumu garšvielas iesaistītas, recepte šāda:
1/2 glāze zirņu miltu
1 glāze kviešu miltu
1 t.k. sāls
1 t.k. asafetīdas
1/2 t.k. maltu čili piparu
1 t.k. kurkumas
1 t.k. malta koriandra
1/2 t.k. cumin vai parasto ķimeņu
~450 ml aksta ūdens
tas mīklai:) un tad vēl kumosa lieluma gabaliņos sagriezti dārzeņi, es parasti ņemu puķķāpostus(šitos gan pirms tam der nedaudz pavārīt - ne galīgi gatavus, bet nu tā bišķīt), cukini, ķiršu tomātiņus un papriku(pirms šīs receptes man paprika kā tāda vispār īpaši negaršoja, toties tagad patīk:)
vēl eļļu vajadzēs - tajā vārīs
nu un tad tā - mīklas sastāvdaļas jauc kopā, izmaisa kunkuļus, ja tādi ieviešas, pēc tam atļauj mīklai kādas min10 pastāvēt, mērcē tajā dārzeņus un met eļļā. pati cepšana vispār tāda diezgan ķēpīga, tie dārzeņi pēc izķeksēšanas vēl jāliek k/kur notecēties, es parasti lieku viņus uz ar tīru dvielīti apklāta galda, jo savādāk sanāk baigi eļļaini..bet jāsaka - ir to vērts. garšīgi!

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.