ruled by secrecy [userpic]

19. Septembris 2006 (15:46)
skan: Muse - Apocalypse Please

aizgāju pie omes, a pie omes draudzene. kādreizējā kaimiņiene, tipiska tirgus tante. visu laiku vārās par to, ka mans vīrs jau nu gan būšot laimīgs (par to neapšaubāmi liecina jau mans vēl skolas laikā atzītais fakts, ka brokastis es sev gatavoju pati (jo neviens cits to nedarīja) un tas, ka neizskatos gluži tizla). brīnos, ka vēl neesmu "norakstīta" vecmeitās, vidusskola tak sen jau aiz muguras. un vēl viņa visulaik komentē katru manu klīstošo kilogramu, turklāt dara to trešajā personā, kas ir īpaši kaitinoši. kattreiz kad viņu satieku (tas, par laimi, ir reti) man jāklausās "cik tā silentio tieva palikusi" (kas es kāda govs biju, vai?), vai "tā silentio tā kā tāda dūšīgāka izskatās". tā kā nevēlos iesaistīties bezjēdzīgā diskusijā, neko nesaku un aizeju kaut kur citur. "redz, kāda tā silentio kautrīga, he he". es neesmu kautrīga,****, es esmu pieklājīga un saprotu, ka nav obligāti tādai tantei šņākt virsū, "kas tev, ****, daļas gar maniem kilogramiem" un tāpēc izvairos uzturēties to vien provocējošos apstākļos. kautrīga es esot. maza un pūkaina,uķi ķuķi, tūlīt apraudāšos.

Comments

Posted by: ruled by secrecy ([info]silentio)
Posted at: 20. Septembris 2006, 22:55
sēžam

vispār mums arī neviens nekad nav bijis uz tādu baigo kaimiņu būšanu, bet kaut kā tāpat ne dienas, kad kāds tur "garāmejot" neienāktu. agrāk nāca tā viena katru dienu, pārvācās, nu vairs tik bieži nenāk, bet tāpēc jau nav miera vairāk - nāk atkal cita... kaut kāds trakums vispār.

Posted by: Atmosfera ([info]atmosfera)
Posted at: 28. Septembris 2006, 00:44

Man šitais varētu nākotnē draudēt - nezinama iemesla dēļ es pilnīgi nepazīstamos cilvēkos mēdzu izraisīt vēlmi klāstīt savus dzīvesstāstus:) Parasti gan tas notiek sabiedriskajā transportā, bet ar ko gan kāpņu telpas sliktākas?, ak vai:)