klīstošais cilvēkbērns ([info]siixmeiteens) wrote 7. Oktobris 2023, 01:12
Parasti man iedvesma rodas uz kadu attiecibu/ draudzibas vai dzives pieredzes perioda beigam. Tikko pārlaidu aci stopkadru stāstiem. Izlaidu (pati iesēju vākos) apmēram 10 eksemplaros )


Nekas nav vel beidzies sobrid... varbùt bus kas jauns - domaju par dzeju vai stastiem... un ari par sava attiecibam ar lietuviesu puisi. Preceta aizvien neesmu, bernu ari nav.


Liekas, visi mani izmanto - irnieki parādā 1-4 nedēļas īri (no visiem 3 - kā kurš - cits nedelu, cits gandriz menesi. Un es bez sava stingra pleca - puisa neko nevaru panakt, pat retak satieku vinus, jo mans bf always in living room PS5, un man liekas, ka irnieki jutas arpus konforta zonas, lai runatu ar kadu mums).
puisis domā, ka 500£ ir ok uz mēnesi (mums ap 150-250 kā minimums nedēļā aiziet) man pārvest.


Darba es daru gala procesa darbu viena, ko iepriekšējā procesā 2 vīrieši dara (heavy lifting). Nevaru vairs izturēt (no worries- par pašnāvību nedomāju). Jā - stipra sieviete, pat armijas kursu esmu izgājusi 8 dienu laikā (jo Jaunsardzē ntos gadus biju).

Bet paslaik jau apmeram 2 menesus ar veselibu nav labi... liekas, sieviesu organi. Nakamnedel tik testes, redzes kadi rezultati bus (UK 2 menesi, LV varetu nedelas laika, ka domaju)
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.