klīstošais cilvēkbērns ([info]siixmeiteens) wrote 26. Aprīlis 2010, 01:47
Dzimšanas diena pa mierīgo. 24.aprīļa pusnakti sagaidīju ar BG ceļā uz Pļavniekiem no dragreisa Mežciemā. Izgulējāmies katra savās mājās un tad atkal satikāmies un devāmies svinībās. Savas dzimšanas dienas beigas arī sagaidīju viņas kompānijā. Bet mājās es pārrados mājās tik 25. aprīļa vakarā.
Svinības manās otrajās mājās. Vairākās, bet otrajās. Ar savu ģimeni [jā - draugi man ir pat tuvāk nekā īstā ģimene]. Cik nu svinības - drīzāk tāda pasēdēšana, bet vismaz kopā ar tiem cilvēkiem, ar kuriem to vēlējos un nedaudz improvizēti.
Sākums Lidiņā ar Kix un BG pie alus kausiem un dažādiem bezalkoholiskajiem dzērieniem un veco laiku atmiņām un sarunām, kuras agrāk mēs viena otrai nebūtu stāstījušas. Tad ar BG braucot mājās, sarunājām ieiet pie Andrejkas [jeb Zaķa] izdzērām šampanieti un skatījāmies visādus ukraiņu un ASV talantus. Un tad, kad jau doma ap pusnakti doties mājup, pēkšņi man zvana Ole - 2 bērnu māte, ar kuru pirms gadiem 2-3 tusējām gandrīz katras brīvdienas, šī aicina pie sevis, jo viņai šonedēļ atbraucis viņas vīrietis un bērnu tēvs no UK uz nedēļu un šie bišk trijatā iesvin; tas trešais bija Mārtiņš. Tā kā viņa negribēja būt starp 2 vīriešiem un tas otrais bij tieši Mārtiņš, tad nu šī zvanīja man. Tā nu mēs četratā, kamēr abas meitas guļ, virtuvē dzērām Hektoru, stāstījām jokus un diskutējām. Ditiņa ar Roli arī iepriekšējā vakarā mājās bij iedzēruši par manu veselību, bet uz Lidiņu nebrauca, jo negribēja ar ratiem un bērnu tur atrasties. Lai vai kā vakars mums beidzās ap 6 rītā, un rītu [pēc nelielas pagulēšanas] atkal sagaidīju pie Mārtiņa [vienā no pirmajām reizēm Bumbulītis jeb Ditiņa izteicās, ka palīdzēs man pārvākties pie viņa]. Noskaidroju attiecības ar Mārtiņu, bet ne tiešā sarunā ar viņu. Jā - izmantojam viens otru seksam. Visi mūsu kopīgie draugi zin visu par visiem un reizēm pat vairāk. Smieklīgi, bet tā ir [Starp citu - vasarā Olita ar Ivo precēsies, bet viņa to vēl nezin]. Ap pusdienlaiku [man tas ir ap 15iem] mēs visi kopistiski devāmies ārā - 3 mazi bērni [2 Olitas&Ivo, 1 Ditiņas&Roļa], Mārtiņš, Ivis, es, Ole un Ditiņa [jo Rolis iepriekšējā vakarā ar Andreju un Pušu bij aizlaidis uz klubu un rīts viņam bij bik smagāks. ak jā - man tak vēl pēc pusnakts zvanīja Andrejs, apjautājās par nočņiku pie manas mājas un plašāk izprasīja kas un kā man iet]. Es biju iepirkusi torti, bet neviens viņu īsti lāgā nevarēja dabūt iekšā - kaut ko jau es ar Bumbulīti un Ivi paknubinājām ar plastmasas karotītēm ārā esot, bet lielāko tortes daļu vakarā aiznesu mājup. Lai vai kā pēc pagozēšanās saulītē palīdzēju Bumbulītim tikt mājās [jo vienai ar ratiem un iepirkuma maisiem tikt uz 6.stāvu ir pagrūti], uztaisījām pusdienas, parunājām, paskatījāmies tv,... - jā, tās arī vienas no manām otrajām mājām. Un tad jau es beidzot devos savās mājās.
Starp citu, šonedēļ ir doma tikties ar Yakudzu [Oskaru]. Katrā ziņā viņš ir bijis vienīgais no maniem pēdējā laika vīriešiem, kas izrāda par mani interesi - ne tikai tāpēc un tad, lai ievilktu gultā. Varbūt tomēr ar viņu kaut kas varētu sanākt.
Katrs no maniem vīriešiem man ir īpašs.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.