sickboy - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Apr. 21st, 2009|12:12 pm

kuskus
1)es varu pieņemt, ka sātana figūrai ir kāda līdzība ar kalijugas valdnieku dēmonu kali. bet no kādām vēdām nāk zināšanas par dēmona kali un nāgu saistību?
2)jāņa atklāsmes grāmata pāris gadu tūkstošus ir radījusi pārāk daudz murgu, pārpratumu, šķelšanās, karu un nāvju, lai to ar tīru sirdi nodēvētu par 'svētu' šī vārda, khm, tradicionālajā izpratnē. :) es domāju, ka sen būtu laiks šo poētiski skaudro redzējumu pilno grāmatu atdot tās autoram ar pievienotu pateicības vēstuli. murgi tieši tādēļ ir murgi, jo tie spēj ikvienu realitātes fragmentu skaidrot kā īpašu zīmi attiecībā pret nerealitātes konstrukcijām. un apokaliptiskie pravietojumi šajā gadījumā nav neko labāki vai svētāki par noziedzīgo organizāciju sazvērestības teorijām vai idejām par citplanētiešu invāziju. un, ejot dziļāk, mēs nonākam tikai pie ahamkaras, slima ego, kas vēlas būt īpašāks, vismaz ar to, ka tieši mans vārds ir ierakstīts dzīvības grāmatā, nevis manas kaimiņienes vārds, kas ārēji ir tik dievbijīga, bet sirdī taču īsta ragana.
3)ļoti jauki, ka tevi sargā Dievs. no kā tieši Viņš tevi sargā?
4)tu taču zini, kas ir Augstākā Patiesība. kāda joda pēc tev vajag apgrābstīt vēl visādas ēdenes čūskas? tev ir par šauru?
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: