sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 22nd, 2019|04:59 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]nefolk2
Date:July 22nd, 2015 - 02:42 pm
(Link)
Vēl iesaku mest pie malas to bullshit iedalījumu vecās un jaunās dvēselēs (iedomības kalngals, manuprāt), jo tas vnk nemeiko sensu, ja tici tam, ka visas dvēseles ultimately ir daļiņa no viena veseluma un šī tavai daļiņai (nezinu, kā tas notiek, bet ceru, ka domu uztver) nav pirmā inkarnācija, tev nav pamata justies pārākam par tiem, kas noliek tavu nepraktiskumu. Iedomājies, ka dzīve 3D pasaulē ir izaicinājums un tava 3D ķermeņa uzdevums, un just deal with it, īsumā - atzīsti arī reizēm, ka you fucked up, nevis visi pārējie
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 22nd, 2015 - 03:11 pm
(Link)
Es saprotu, par ko tu runaa un taa arii censhos dziivi uztvert. piemeeram, es varu parunaaties ar bomzi speciaali, lai sajustu vinjaa to pashu dzirksti, kas ir visos. Es censhos redzeet dzirksti visos. Bet dveeseles iedalaas vecumos. Tas gan nenoziimee, ka viena ir svariigaaka par otru.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 22nd, 2015 - 03:24 pm
(Link)
Es juutos paaraaks nevis par to, kas noliek manu nepraktiskumu, bet kas noliek manu pashanaliizi. Ja katrs te saaktu atklaati rakstiit par savaam hujnjaam kaa es, mees redzeetu, ka visi ir sliktie. Atklaata pashanaliize ir tikums.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 22nd, 2015 - 03:55 pm
(Link)
Galvenais, ka tie, kas man to paarmet, pashi ir ar ziloni istabaa, vinjiem pashiem pashanaliize buutu visvairaak nepiecieshama. Bet vinji domaa, ka vinjiem viss ok. tikai taapeec, ka vinji v9ienmeer vaino tikai citus. Kad es te runaaju negatiivi par sievieteem vai ko, es to nedomaaju absoluuti. Es tikai veeroju pats savas traumas no malas.