sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 22nd, 2019|04:25 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Skatījos youtubā interviju ar kādu bijušo sātanistu, kurš kļuva par sātanistu jaunībā, kad kļuva dusmīgs par to, ka reliģija melo un sātanisms it kā pārstāvēja antitēzi tam. Viņš rakstīja labas esejas, spēlēja vairākās sātaniskās grupās līdz viņu ievēroja Antons La Vejs un piedāvāja kļūt par Sātana baznīcas priesteri. Tur viņš uzzināja, ka sātanisti ir visās dzīves sfērās - politikā, mūzikas industrijā, tiesu sistēmā utt. un sātanisms nav vis individuāla ego pielūgsme, bet ļoti organizēta apvienība ar konkrētu mērķi - paverdzināt cilvēkus. Viņa sirdsapziņa nekad nebija par cilvēku paverdzināšanu, tāpēc viņš izstājās. kad viņš gāja prom, nevienu neinteresēja, ka viņš dalīsies ar savu pieredzi, jo cilvēki ir pārāk apātiski un, pat ja augstākie sātanisti - politikā u.c. atklātu par saviem mērķiem publikai, publiku tāpat tas neietekmētu, tāpēc viņi pelēko masu sauc par miroņiem (ar ko var izrīkoties, kā grib).
Putins runā ļoti harizmātiskas, hipnotizējošas runas, kas liek par viņu balsot un nevienu patiesībā neinteresē, ka viņš nogalina, okupē un melo, un ir novedis savu valsti galīgā dirsā - cilvēki grib klausīties viņa runas un viņi balsos par viņu! Teds Bandijs, sērijveida slepkava un psihopāts, arī bija ļoti pievilcīgs un spēja ļoti skaisti runāt. Neviens nespētu pats ar savu intuīciju apjaust, ka šis cilvēks ir sērijveida slepkava.
Ziemeļkorejas valdība ir novedusi tautu vistotālākajā dirsā, bet ar propagandas palīdzību tā pārliecina cilvēkus par "valdības nopelniem" un cilvēki patiešām krīt reliģiskā ekstāzē no viena vienīga vadoņa rokasspiediena. Cilvēkus tik ļoti paņem tas, ko viņi dzird ar ausīm.
Pats lielākais ļaunums ir "vienkārši sekoju pavēlēm" apziņa, nelietojot savu personīgo sirdsapziņu un intuīciju par to, kas ir labs un kas ļauns. Ļoti maz cilvēku pasaulē atšķir labu no ļauna, kas nav ticība vai no citiem nodota dogmātiska uzskatu sistēma, bet tieši zināšana. Kamēr cilvēki vienkārši sekos pavēlēm, būs tie, kas viņus paverdzinās, pretī dodot neko citu kā melus un saldu propagandu. Galu galā mēs visi varam attapties Ziemeļkorejas režīmam līdzīgā valstī, ja mēs vienkārši sekosim pavēlēm.
linkpost comment