sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 5th, 2015|10:02 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pelican
Date:August 5th, 2012 - 01:39 pm
(Link)
nu man šī protestētāju sistēmai dubultmorāle atklājās kadā zaļo nometnē Lapzemē, kur visi pilnām mutēm nicināja sistēmu, tai pat laikā nekautrējās tur 2 nedēļas uzdzīvot uz ES rēķina. ziemeļos ir jāaudzē savs burkāns, ko grauzt, jo apstākļi ir paskarbi. ja tu sēdi kādam astē, tas nozīmē, ka viņš strādā par tevi, neatpūšas par tevi, noveco ātrāk par tevi, iedzīvojas neirozē par tevi. šāds garīgums duļķains
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 5th, 2012 - 05:12 pm
(Link)
Es arii nekautreetos 2 nedeeljas uzdziivot uz ES reekjina.
[User Picture]
From:[info]pelican
Date:August 5th, 2012 - 06:27 pm
(Link)
nu un kā tu ar to sadzīvo?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 6th, 2012 - 07:26 am
(Link)
Taa, ka neviens jau nav pret uzdziivoshanu. Ja viss pasaules dzeramais uudens butu saindeets un es to kritizeetu, tu vareetu teikt: "O, kritizeetaajs atradies, tad jau tev vispaar vajadzeetu iztikt bez uudens pateereeshanas!" ja es to dariitu, es nomirtu, mans ienaidnieks nav uudens, bet uudens piesaarnjojums. Un liidziigi tam - uzdzive, darbs, paarticiiba utt. nav muusu ienaidnieks, mums tas viss vareetu buut veel daudz labaak un vairaak, ja mees paarvareetu kaut kaadus shkeershljus savaa attieksmee. Tas nav taa, ka ja tu nezini, kaa dziivot savaadaak, tev vajag padeviigi pienjemt esosho sisteemu un tu nedriiksti to kritizeet. Kritizeeshana ir pirmais solis, peec tam tu ieraudziisi, kaa var dziivot savaadaak. Bet viens tu to neizdariisi, tu nevari likt kaadam iet vienam izdziivot mezhaa un ja vinjsh to nevar, tad teikt, ka vinjsh nedriikst neko kritizeet. Apvienojot speekus pamazaam naaks risinaajumi.
[User Picture]
From:[info]pelican
Date:August 6th, 2012 - 12:31 pm
(Link)
..bet kamēr risinājumi nenāk, mēs ēdīsim un dzersim uz citu rēķina. Cilvēka bioloģiskajai eksistencei diemžēl jāēd un un jāgūst pajumte tagad, šodien. tā nevar pagaidīt. tā ir visas planētas vēsture. es neko nezinu par tevi personīgi un tie nav uzbrukumi, bet novērojumi par konkrēto pasākumu, kur, strp citu, daži cilvēki bija atrisinājuši paši priekš sevis ētiskās dilemmas, izveidojot savas noslēgtas komūnas laukos, paši audzējot iztiku. pārējie 99 procenti vienkārši negribēja strādāt, bet vāļāties saulītē
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 14th, 2012 - 11:46 pm
(Link)
tie, kas patiesiibaa dziivo uz citu reekjina, ir nevis dredainie, bet uzvalkos geerbtie illuminati, kas razhi trilijonus, piekabinot nulliites un neko nerazhojot, bet vinuus jau tu droshi vien cieni vairaak par dredainajiem, jo vinji izskataas svariigaaki.
[User Picture]
From:[info]pelican
Date:August 15th, 2012 - 09:59 am
(Link)
:) nu šis ir tā ļoti emocionāli un bērnišķīgi. es runāju, ka katrs pats savā priekšā ir godīgs un, ka bez tā nekāds baigais garīgums nesanāk, bet tu par to, ka ir vēl ļaunāki vilki.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 15th, 2012 - 12:36 pm
(Link)
Katram ir jaadod sabiedriibai tas, ko vinjsh var dot un, runaajot par mani, es to daru. Vai mans ieguldiijums ir adekvaats manaam tiesiibaam uz minimaaliem iztikas liidzekljiem - es domaaju, jaa.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 15th, 2012 - 12:59 pm
(Link)
bet you see, es nefokuseejos uz negatiivo "hipiju" kustiibaa, jo es zinu, ka korporaacijas ir veel negatiivaakas un banku sisteema. tad kaapeec man mekleet skabargu taa acii, kas izraada savu dabisko, cilveecisko neapmierinaatiibu ar pasaules iekaartojumu, pat ja vinjsh pats nav maate tereeza, bet vnk cilveeks?