sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 28th, 2015|10:35 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tev ir jāsaprot, kādu mesidžu tu dod citiem un visvairāk: kādu mesidžu tu dod pats sev. Mans mesidžs ir tāds: es izšķīdinu savu personību. Es nevaru nosodīt ne sērijveida slepkavu, ne pedofīlu, ne skolas huligānus, ne kontrolējošo eliti. Protams, viņi ir assholes, bet es zinu, kas ir tumsa, man nav tā jātiesā, es tas viss esmu bijis. Un, ja tu tiesā tumsu, tas nozīmē, ka tu nezini, kas tas ir un tev tas viss vēl ir priekšā!. ;)
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pelican
Date:March 28th, 2012 - 01:01 pm
(Link)
es domāju, ka cilvēkam ir salīdzioši viegli pārdzīvot ļaunumu vērstu uz sevi, bet viss mainās, ja ir kāds ļoti tuvs, piemēram, bērns, par kuru rūpēties. un tad visi šie šķīdinātāji saveļas atpakaļ lielā kunkulī, kas cenšas ļaunumu maksimāli atgrūst no savas teritorijas, kas izpaužas arī nosodījumā
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 28th, 2012 - 03:24 pm
(Link)
Nē nu jā nu. Tas ir normāli. Bet tas var būt arī situācijas nosodījums. Piemēram, tavu bērnu tagad ēd haizivs. Tu, protams, nolamāsi haizivi 3stāvīgos vārdos, bet galu galā nav vērts nosodīt haizivi, tā vnk ir haizivs - viņa seko savai programmai. Viņai nebija izvēles. Un tas pats ar cilvēkiem - galu galā viņiem nav izvēles, viņi ir tas, kas viņi ir un viņi seko savai programmai.
[User Picture]
From:[info]dzha
Date:April 18th, 2012 - 09:08 pm
(Link)
vai to programmu var mainīt? savu,ne haizivs :)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:April 19th, 2012 - 04:38 am
(Link)
Tas ir iespējams, bet jāsaskaņo ar Guru (sickboju).